2.5

Tuff Turf - gatans terror

Efter en konkurs förlorar Morgans familj allt och tvingas flytta till Los Angeles förfallna slumområde som styrs av gängen. Men Morgan har inte gett upp. Han är fast besluten att skaffa sig en framtid - och en drömtjej. Även om det så krävs att han tvingas stjäla henne från gängledaren.

Originaltitel Tuff Turf
Regissör Fritz Kiersch
Manus Jette Rinck
Genre Drama, Komedi, Action, 80-tal
Skådespelare James Spader, Kim Richards, Paul Mones, Matt Clark, Robert Downey Jr, Claudette Nevins, Olivia Barash, Panchito Gómez, Michael Wyle, Catya Sassoon, Francis X McCarthy, Art Evans, Herb Mitchell, Donald Fullilove

2015-11-01
Det ör 80-tal och storyn med ung kille som kommer till ny stad, utmanar tuffingarna för att få tjejen är klassisk och sliten. Men det är charmigt och här finns mycket musik, roliga biroller och mycket känsla. Spader är bra i huvudrollen.
DrJW
2015-05-16
En medelmåttig 80-tals version look-a-like av Ung Rebell. Dock så var James Spader och Robert Downey Jr. underhållande.
Krusty
2014-08-24
Super 80-talig film. Coola gänget hade verkligen de mest ocoola kläderna.
tandersten
2014-08-21
Utstuderad teatralisk film som så gärna ville vara en Fame fast med mer action. Funkar inte alls.
Mizar
2012-03-05
Underhållande, även om slutet var lite långdraget.
modeste
2009-06-26
så jävla kär i James Spader.
Mysharry
2005-12-03
En av de bättre i genren! Och Richards är inte lite snygg! =) Inte så himla dålig på att spela, heller! Spader gör också en av sina bättre roller. Helt klart över förväntningarna!
anchorman
2005-08-20
80-talet och vad som kom efter som Donnir Darko är bland det mäktigaste som gjorts. Some kind of wonderful..
coros
2005-04-27
Det värsta är att jag håller med dig NasNas fast endast till FIlmen..
NasNas
2005-03-16
världshistoriens kanske sämsta film. 80 talet borde aldrig ha funnits tamejfan. kassa skådisar kassa scener d e så man vill spy.