Trust

En förortsfamilj slits isär när den 14-åriga Annie träffar sin första pojkvän online. Efter månader kommunicerandes via chat och telefon upptäcker Annie att hennes vän inte är den han påstår sig vara...

Originaltitel Trust
Regissör David Schwimmer
Manus Andy Bellin, Robert Festinger
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Liana Liberato, Clive Owen, Catherine Keener, Spencer Curnutt, Aislinn DeButch, Zoe Levin, Viola Davis, Jason Clarke, Chris Henry Coffey, Noah Emmerich, Zanny Laird, Olivia Wickline, Ruth Crawford, Marty Bufalini, Inga R Wilson

stgurgel
2017-07-19
Även om den är äcklig och vidrig och innehåller snyggt invävda feministiska detaljer som till exempel pappans jobb, så är det i slutändan en ganska mediokert utförd TV-film
DukeIgthorn
2017-01-16
Visst har filmen drag av utbildningsfilm, där det stundtals känns som väl tillrättalagt med uppradning av alla lärdomar som ska gås igenom. Men filmen är bra, och lyckas med att väcka verkliga känslor av obehag, på ett sätt som få andra filmer gör.
RustyFilm
2016-12-08
Det här är en rå och rakt på sak berättad historia om skadorna som en Internet pedofil orsakar en amerikansk familj. Kanske det hela börjar lite tramsigt med twitter texter som rullar över bilden men det artar sig ganska snart till ett spännande och brutalt drama. Begåvad regi av David Schwimmer och bra skådespeleri på många håll men framför andra så måste Liana Liberato nämnas, hon gör pedofilens offer Annie på ett lysande sätt. Utan att störa känns det lite som produktionen är gjort som en upplysningsfilm för tonårsföräldrar och andra som inte rör sig i dom sociala nätverken på Internet. Kanske jag tog i lite väl vid poängsättningen, men det här var fängslande
2016-11-04
Väldigt gripande, spännande, intressant och välspelat drama. Helt klart en av de bättre filmerna som gjorts på senare år.
päronanton
2016-06-10
Riktigt bra film! Stark film!
Roswall
2016-04-05
Det är märkligt hur det ibland känns lite smörigt eller töntigt när filmer försöker behandla viktiga teman. Detta finns ett visst sånt skimmer över denna, och även ett slags utbildningsfilm. Men detta till trots tycker jag det är starkt, bra agerat och mycket relevant. Som någon tidigare skrivit känns reaktionerna realistiska.
Sawatdeedrama
2015-10-07
Otroligt välspelad och gripande, men uppbyggnaden kändes stundtals väldigt platt och Schwimmer lyckades inte knyta ihop det ordentligt mot slutet. Något jag däremot tyckte om med filmen var hur ämnet hanterades och hur dottern reagerade på allt som hände henne.
booby
2014-10-30
Välspelad men saknar en spets i mystiken och känslan. Där har Schwimmer en del att lära sig.
Belleboo
2014-10-02
Galet bra film. Så äkta, så bra skådisar. Det enda som hindrar den från att få full poäng är illamåendet jag drabbas av i slutet.
BrutusBeefcake
2014-06-07
Överraskande bra av Schwimmer, en stark film som berör och får en nästan att fälla en tår eller två. Skådespeleriet är fläckfritt från alla inblandade och karaktärerna känns väldigt realistiska och trovärdiga. Filmen faller dock på mållinjen då det inte kändes som att Schwimmer lyckades knyta ihop det ordentligt samt tog en del lata genväger under filmens gång. Men riktigt bra ändå! (9/15)