2.6

True Lies

Helen Tasker tror att hennes man Harry är ­försäljare, men han är egentligen hemlig agent. Under makens ständiga resor känner sig Helen för­summad och inleder ett förhållande med en bilförsäljare. Samtidigt jagar Harry arabiska terrorister. Han får fullt upp med att rädda både sitt land och sitt äktenskap.

Originaltitel True Lies
Regissör James Cameron
Manus Claude Zidi, Didier Kaminka, Simon Michaël, James Cameron
Genre Komedi, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere, Art Malik, Grant Heslov, Eliza Dushku, Charlton Heston, Marshall Manesh

Skapad 2019-12-21 av BobbyPeru
Den här filmen är en kultfilm för mig, men egentligen inte... Orsaken till denna \"cult-following\" är att jag brukade spela TV-spelet på Sega mega drive långt innan jag sett filmen. Så när ja...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av Rollywood
Den här actionkomedin framstår som en blandning av James Bond och Rambo på samma gång, dock med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen som den hemliga agenten Harry Tasker. I 15 år har han ljugit f...   Läs mer »

fisk0
2023-09-30
Tempot kunde varit bättre, nu ägnas en timme av den tilltagna speltiden på ett måttligt intressant svartsjukedrama. Det är rätt löjligt emellanåt, men den har en hel del spektakulär action också. Varken det sämsta eller bästa Arnold gjorde under den här perioden.
yrkeschaufföre
2019-07-27
Andra filmen idag som jag äger men ändå ser på tv för att jag inte är säker på om jag äger den.... Lagom spännande och väldigt rolig.
2018-03-08
Jag avskyr den här fjantiga filmen!!!
Count_Duckula
2017-04-19
Trots sin längd en gedigen trea för den stabila underhållning som ändå sällan dyker under leende-gränsen.
sittak
2015-06-26
Skitdålig.
Muhammed
2015-06-25
Big surprise! Laughing a lot??
spielmitmir
2015-03-10
Älskar ALLT! En häst som åker hiss, en strippande Curtis och en spionagent-familjefar undercover! Som dessutom spelas av Arnold! Fyndig, rolig och faktiskt rätt spännande. Cameron levererar. :)
Daed
2015-01-03
Bra Arnie-action som vanligt. Lite väl långdragen på sina ställen, och humorn är ojämn. Stark trea.
2014-11-24
Detta är en film med alla dess kryddor som behövs för en bra actionsoppa. En handligskraftig regissör, en stark action-icon i huvudrollen, humor, elaka skurkar och vackra kvinnor. Denna film får mig verkligen att gå igång på alla actioncylindrar som finns. Väldigt skön och framförallt sanslöst underhållande popcorn-rulle.
bytat
2013-12-13
omvärdera var det ja.. inte sett den här på länge och vid omtitt slog det mig hur plump och klumpig humorn är.. vad som funkade när man var 14 funkar väl inte alltid 20 år senare.. vad som däremot håller är som vanligt Camerons specialeffekter och det är oxå det som räddar den svaga 3an.