1.7

True Gun

Cole Brandt är ute efter att hämnas på de som dödade hans fru och barn. Han kommer till Dead River, en stad där fruktan hänger i luften och krutröken ligger tung över gatorna. I det laglösa samhället frodas korruption och ondska, och endast de starkaste överlever. Där möter han också den vackra Sarah Morgan. Stadens invånare ber Cole om hjälp att återupprätta fred och ordning, men kampen om makten eskalerar, och utmynnar i en blodig sammandrabbning.

Originaltitel The Gundown
Regissör Dustin Rikert
Manus Dustin Rikert, William Shockley
Genre Western, 2010-tal
Skådespelare Peter Coyote, Sheree J Wilson, Newell Alexander, William Shockley, Andrew W Walker, Paul McCarthy-Boyington, Veronica Milagros, Tyler Kain

Murvel48
2016-04-20
Peter Coyote tog nog rollen på villkor att han dog inom en kvart...
entalpi
2014-10-01
B
LTT86
2013-12-14
Jag kan tänka mig att filmen hade funkat på 60 eller 70-talet, MEN DET HÄR GJORDES ÅR 2011!! JAG HAR SETT FILMER LÄGGA NER MER ENERGI ÄN DET HÄR!! Story var dålig, karaktärerna var meningslösa och dom flesta var bara där för att.......... för att visa att det fanns folk i vilda västern. Det var det där skitsnacken om kärlek vid första ögonkasten när dom bara har känd varandra i en halv minut, skjutstriderna var hemsk för det sog seriös ut som om dom bara stog där helt öppet och skött fritt utan att sikta och skurken var extrem svag, han var bara där för att han kunde låta elak med rösten. Men värst är ju huvudpersonen av två anledningen. Det första är att vi får redan på att han har ett mål i filmen, men i nästan scen så har story glömt den som om han aldrig hade nåt mål från första början. Så att han hade en mål var meningslös Den andre är att först betedde han sig som om han inte hade nåt med striden att göra, men i nästan scen så vill han var med...... utan nån förklaring!! Vad slösade ni dom 70 minuterna på? Göra så att jag ska bry mig om Mrs, Morgan och Cassey May!? Glöm det!!!
mugabe
2013-10-22
Skit.
Luciphere
2012-04-09
Western med old school-känsla vilket är det ändå bra/coola med denna rulle. Uselt klippt och inte vidare väl producerad.
Ghostface
2011-10-19
Gäsp!
petson81
2011-09-22
Nja farligt nära en etta
viktorism
2011-09-21
En av de sämsta filmer jag sett. :)
CHNE
2011-07-03
B-skådisar B-Filmat B-repliker Men miljön var riktigt bra och såg klart den så ej värd en 1 då :-)
cro
2011-06-19
Riktigt fin låg-budget-westernfilm. Men jag har sett en ännu värre och den heter "Border Town". Se den gärna och kommentera ;))