Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Trubbel i Sagoland


Filmen är inspirerad av Bröderna Grimms sagor och baseras på Greenlights europeiska tecknade tv-serie "SimsalaGrimm". Filmen utspelar sig i landet Simsala, och kretsar kring ämnet om vad som händer när balansen mellan det goda och det onda förskjuts.


Originaltitel Happily N'Ever After
Regissör Paul J Bolger
Manus Robert Moreland
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Sarah Michelle Gellar (röst), Freddie Prinze Jr (röst), Sigourney Weaver (röst), George Carlin (röst), Michael McShane (röst), Patrick Warburton (röst), Andy Dick (röst), Wallace Shawn (röst), Jon Polito (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 327
Filmnummer 47947

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Lotso
2014-07-18
I sin helhet en ganska så dålig film. Den hade potential och en grund idé som hade kunnat funka. Men istället blev det bara samma gamla saga vi har hört miljontals gånger förr där ingenting nytt görs överhuvudtaget. Sigourney Weaver och Patrick Warburton är det enda positiva med den här filmen ,men båda två är inte tillräckligt för att rädda filmen. Den tror att den är hipp, smart och cool när den i själva verket är raka motsatsen. Om ni vill se sagoberättelser med egen twist på sig ta och se Shrek 1+2 istället eller Hoodwinked! som gjorde det ett år tidigare än denna.
RunRiot
2014-01-16
Riktigt rolig och rätt underhållande men den blir långtråkig och ointressant väldigt fort. Dessutom har jag alltid haft svårt för animerade filmer och de lyckas inte direkt vinna över mig med den här.
TheHorrorfan
2011-11-04
Överrraskande bra.
litensmet
2009-10-01
Jag struntar i om handlingen är förutsägbar, den fick mig att må bra medans jag såg på den och det är det som får mig att tycka den är bra(kan bero på att humorn låg på min extremt låga nivå). Ingen kvalitets film som kommer gå i in i kultmappen, men helt klart i må bra-mappen så mja, 3-4 kan inte bestämma mig riktigt ;)
Hanna-Kari
2009-08-18
Hade låga förväntningar på denna film som jag vann på Liseberg. Ändå blev jag överraskad av hur dålig den var. Dålig idé, uselt manus, taskig animering. Jag slumrade till fyra gånger (på riktigt), så det kan ju ha utspelat sig något roligt när jag sov,men jag tvivlar på det.. Livet är kort, det finns ingen anledning att kasta bort 75 minuter på den här rullen, när det finns annan bra animerad film att se. En etta.
Bewitched
2009-07-04
Jag tycker denna var helt okej. Hade inte höga förväntningar då jag hört mycket dåligt om den, och jag tycker inte den är så dålig. Notera såg den på engelska.
Saikano
2009-04-21
Som sagts innan var dvärgarna ganska bra, men i övrigt en bra bit under förväntningarna. Den var bra, men ändå lyckades den inte med mer...
Nolie
2009-03-27
Detta är en film som rider på Shrek-vågen, att försöka ta en gammal saga och skruva till den. Dock missar det att sådant ska serveras med en stor sked humor. Animationerna är platta och och historien förutsägbar. Inget händer.
egoman
2009-03-16
Ella is way hot!
sadlady
2008-07-19
Ja det bästa med den här filmen var ju dvärgarna så klart. Annas sög filmen som fan
Visa äldre kommentarer »