Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Tron


Kevin är datahacker. När han försöker ta sig in i ett datasystem, blir han förvandlad till molekyler och kastad in i datorns värld.


Originaltitel TRON
Alternativ titel Tron: The Electronic Gladiator
Regissör Steven Lisberger
Manus Steven Lisberger
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Jeff Bridges, Bruce Boxleitner, David Warner, Cindy Morgan, Barnard Hughes, Dan Shor, Peter Jurasik, Tony Stephano
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3944
Filmnummer 1288

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2022-11-09
Den ålderdomliga CGI:n är onekligen charmig och likaså den speciella grafiska stilen. Särskilt spännande blir det dock aldrig och det är svårt att ta någonting på allvar (trots att handlingen egentligen är ganska mörk).
labi
2019-07-11
Kan vara den sämsta skit jag någonsin har sett. Disney?! Otroligt...
Jamesa
2017-11-16
Tråkigt spelad. Klen handling med märkligt slut.
AlbinWesley
2015-05-15
Vad ska man säga... den är ju onekligen väldigt charmig, och för all del snygg! Men hyfsat träig också... Ändå kul, absolut.
precious_death
2014-10-26
Bridges gör sin vanliga roll. Den har åldrats estetiskt och grafiskt och inte med grace! Dock har den en charmerande liten historia om religösa fanatiker. Datorprogram som personer och digitala bitar som säjer JA eller NEJ. Så en 3a för underhållningsvärde blir det. Även om den inte är jättestark.
precineadd
2014-08-15
söt "bit" - i övrigt tappar den fart tämligen fort
mumiemonstret
2014-07-22
En film från en annan epok, när datorer var så spännande att man kunde göra en mainstreamfilm som utspelar sig i ett datorprogram. Komplett med en "bit" som bara kan säga ja och nej! Underbart! Och samtidigt, tyvärr, urtrist, nu när animationernas fräschör har försvunnit och bara den osedvanligt tomma storyn återstår.
erosagape
2014-02-07
Blev glad när jag såg att det var en Disney-film, blir liksom aldrig för läbbigt samtidigt som det kan vara för snällt, och så var det. Gulligt mer än bra och trean är lite svajig minst sagt. Klarar varken Bechdel eller Sanchez Perez.
vonadel
2013-10-24
Såg den inför tvåan som jag tänker se snart. Är väl egentligen inte värd mer än en tvåa, men p g a de kultstatus-vibes man får blir det ändå en svag 3:a. Bästa scenen var nog när Flynn stod och spelade vi arkad-maskinen, helt svettig, med en massa fans omkring sig. :) 5/10
ClintanTheKing
2013-10-07
Helt okej underhållning faktiskt. Bridges är ju skön som vanligt.
Visa äldre kommentarer »