2.6
2.6
Tromeo & Juliet
Tromas tolkning av Romeo och Julia. Just så sjuk, blodig och rolig som en Troma-film skall vara med all piercing, sex och biljakter.

Originaltitel | Tromeo and Juliet |
Regissör | Lloyd Kaufman |
Manus | Lloyd Kaufman, James Gunn (II) |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, Thriller, 90-tal |
Skådespelare | Will Keenan, Jane Jensen, Valentine Miele, William Beckwith, Stephen Blackehart, Earl McKoy, Wendy Adams, Lemmy, Jacqueline Tavarez, Patrick Connor, Tamara Craig Thomas, Steve Gibbons, Debbie Rochon, Tiffany Shepis |
Min första Troma, får se när jag ser nästa. Jag skulle egentligen vilja ge den godkänt för att Lemmy är med jag kan inte.... För jag måste gå och duscha av mig filmen. Den har klibbat sig fast med sin unkenhet. Men egentligen är den väl inte sämre än filmen med Dicaprio :)
Oväntat roligt och underfundigt. Scenen då killen sitter fast i bilrutan är en höjdare.
Väldigt svag tvåa, nästan en etta. För mycket av filmen är ren skit även för att vara en Troma-film.
detta är vad shakepear önskade att han kunde producera.
Filmen försöker berätta en story för mycket. Man segar ihop efter 20 minuter och all handling känns mest som dravel. Tromafilmer är underbara, men den här är bland bottenskiktet.
Det är den sita halvtimmen som är bra. Det är humor på hög nivå, men fram tills dess är det rena smörjan.
Den har cirka tjugo sekunder som är riktigt roliga, resten är verkligen inget annat än skräp.
Ibland riktigt kul med några sjukt sköna karaktärer.
Sista halvtimmen var dock lite av en besvikelse o slutet blev inte så bra som jag hoppats.
Drama på hög nivå. Vet inte hur jag ska betydsätta detta infernaliska spektakel. Alltså den är verkligen dålig, fast på det där bra sättet som samtidigt är totalt uselt.
skön film :)