Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Tro, hopp, kärlek


Jacob, Brian och Anna var bästisar som barn. Jacob och Brian har följts åt och är idag två unga män med något udda yrkesval. Jacob är rabbin och Brian är katolsk präst. När Anna plötsligt återvänder till staden som framgångsrik företagsledare blir de störtförälskade i henne och deras livslånga vänskap sätts på prov...


Originaltitel Keeping the Faith
Regissör Edward Norton
Manus Stuart Blumberg
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller, Edward Norton, Jenna Elfman, Anne Bancroft, Eli Wallach, Ron Rifkin, Milos Forman, Holland Taylor, Lisa Edelstein, Rena Sofer, Ken Leung, Brian George, Catherine Lloyd Burns, Susie Essman, Stuart Blumberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3810
Filmnummer 582

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-09-10
Bra grundstory, som de kunde ha gjort mycket mer med...
yrkeschaufföre
2016-06-27
Jag såg den för 11 år sen å var inte överförtjust, och jag har inte ändrat mig. Alla tre är bra men det är liksom ointressant.
Krille80
2014-11-16
Edward Norton har här gjort en bra regidebut i form av en relativt underhållande romantisk komedi. Inte lika bra som jag hade hoppats på. Snygga Jenna Elfman lyser upp filmen med sin närvaro, Edward Norton som även har en av huvudrollerna är som vanligt utmärkt i sitt agerande. Hanlingen är helt okej, men är alltför ordinär. 2+
Gigi1943
2014-07-01
Som tidigare har jag sagt att romcom inte är nåt för mig och det vidhåller jag, den här var lite larvig och fullständigt ointressant och så trött jag är på alla filmer med religiösa teman (judar speciellt). Men jag höll mig vaken, kanske mest för att jag sov under filmen jag såg innan ... vilken det nu var!
SID6581
2013-11-20
Det är synd den ska vara så jädrans smörig, för man känner ju att manuset ändå är väldigt polerat och Ben Stiller är ovanligt välslipad.
a9davhar
2012-05-19
Feel-good med religiös touch. Bra jobbat Edward (Norton) !
okidoki
2012-01-06
Sevärd för musik och vackra New York-bilder.
latoya
2012-01-03
En romcom, feel-good film som jag faktiskt gillade, och det är inte så vanligt.
AlbinWesley
2012-01-03
Trean hade varit tveksam om det inte vore för finfina skådespelare och när Edward Norton sjunger Barry Manilow. Nu blir den väldigt stark istället!
hsimpson
2011-12-17
Över förväntan, faktiskt. Börjar rätt tramsigt, tar sig efterhand, landar på en stark trea, nära fyran. Hade Stillers karaktär varit lite mer neurotisk hade det lika gärna kunnat vara signerat Woody Allen.
Visa äldre kommentarer »