2.6

Trick 'r Treat

Fyra sammanflätade historier som inträffar under Halloween: En rektor på en gymnasieskola har ett hemligt liv som seriemördare, en oskuld som kanske har träffat den rätta, en grupp tonåringar spelar någon ett elakt spratt, en kvinna som avskyr Halloween tvingas kämpa mot sin man som tvärtemot är besatt av denna helgdag.

Originaltitel Trick 'r Treat
Alternativ titel Trick or Treat
Regissör Michael Dougherty
Manus Michael Dougherty
Genre Drama, Komedi, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Quinn Lord, Brian Cox, Dylan Baker, Leslie Bibb, Anna Paquin, Moneca Delain, Tahmoh Penikett, Lauren Lee Smith, Britt McKillip, Rochelle Aytes

Skapad 2019-12-20 av wst
\"Trick 'r Treat\" handlar om fyra sammanflätade historier som var och en inträffar under Halloween. En gymnasierektor som har ett hemligt liv som seriemördare, en oskuldstjej som är ute efter den...   Läs mer »

päronanton
2020-12-22
Helt klart 4 i betyg!
ToddDowney
2019-07-02
Bra idé men dåligt utfört.
2018-03-07
Fånig, men små kul!!
dudson
2018-02-28
Frächt nytänk angående Halloween. Tycker samtliga episoder funkar bra och håller intresset uppe. En del schyssta Gore scener åxå.3+
martineden
2017-11-19
[rek. 3] En mycket trevlig och mysig film med stämningsfullt Halloween-tema. Full av skräck och humor samt trevliga effekter. De olika delarna är mycket fint sammanlänkade och jag tycker att regissören gör ett lysande jobb att skapa en skrämmande, om än mest mysig, atmosfär. Jag gillar den mycket och kanske är den egentligen värd en 4:a men jag ger den en stark 3:a tillsvidare. Bra!!! 3+
WillyV
2017-02-03
Synnerligen underhållande och med glimten i bägge ögonen. Stark trea.
best_jeppe
2016-09-27
Typ som Pulp Fiction fast i skräck-variant. Fann den inte särskilt underhållande eller läskig tyvärr så det blir en ljummen 2a.
AlbertSpica
2014-10-31
Kul för stunden men ingen av historierna är särskilt intressant egentligen.
PeterTheW
2014-03-11
Underskattad! Urspårad och härlig.
Kriffot
2014-01-10
Lite rörig och fjantig men ändå lite underhållande.