Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Trespass


Två brandmän har fått tag på en karta som visar att guld från ett tidigare begånget rån finns gömt i ett hus inne på ett nedlagt industriområde. Dock går allt inte så enkelt som brandmännen hade trott då de råkar bevittna hur ett gangstergäng avrättar en man och blir själva upptäckta av gänget.


Originaltitel Trespass
Alternativ titel Looters
Regissör Walter Hill
Manus Bob Gale, Robert Zemeckis
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Bill Paxton, Ice Cube, William Sadler, Ice-T, Glenn Plummer, Art Evans, Tommy 'Tiny' Lister, De'voreaux White, Bruce A Young, Stoney Jackson, T E Russell, John Toles-Bey, Byron Minns, Tico Wells, Hal Landon Jr, James Pickens Jr, L Warren Young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 582
Filmnummer 485

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2019-11-24
Ett gäng vita snubbar gör en film om svarta gangsters med förutsägbart resultat. Komplett med ett par korrumperade brandmän som de vita hjältarna och en "magical negro" som kommer till undsättning. Till största delen bedrövlig dialog och skakigt skådespel. Bortsett från ett par scener är det här skittråkigt. Svag tvåa.
DOKAN
2015-12-27
rätt okej men osannolik actionthriller.
Krille80
2014-11-08
Nu ska sägas att jag inte har sett denna film på ett bra tag men minnet säger mig att jag gillar denna film. Jag har dock lätt för att gilla filmer där människor placeras i absolut fel miljö och stötter på absolut fel människor.
PeterTheW
2013-04-30
nostalgi.
Supernaut
2012-02-01
Egentligen rätt kass men skådespelarna gör den sevärd.
dudson
2010-03-09
Jkligt Häftig Action rökare..Mkt bra skådisar med...Bra driv igenom hela filmen..Tät spänning men knappt några Döda minuter...Kort-å-gott As-häftig film!!....
Zok
2009-09-07
Helt ok fortfarande. Underhållande action för stunden.
Fläskkäft
2009-03-16
Ganska smart och häftig historia skriven av Zemeckis & Gale. När en skatt skall finnas brukar det innebära spänning och det finns det gott om här. Visst historien kanske drivs lite väl långt men jag gillar den, tiden går fort och man är med hela tiden. Det blir nån slags förfärlig känsla över att nånting kan gå så in i helvetes fel och det finns ingen att skylla på.
jimmyringo
2008-10-10
Helt okej om man vill koppla bort hjärnan ett tag och bara njuta av ren och skär pop-corn underhållning.
Bomkia
2008-06-15
Gillade den inte alls, historien känns löjlig och överdriven. 2a.
Visa äldre kommentarer »