¡Tre amigos!
Det är 1916 och en mexikansk by terroriseras av ett banditgäng. Byn söker hjälp av stumfilmshjältarna Three Amigos. Men verklighetens banditer visar sig vara en mycket tuffare nöt att knäcka.
Originaltitel | ¡Three Amigos! |
Alternativ titel | Three Amigos!, Tre amigos |
Regissör | John Landis |
Manus | Steve Martin, Lorne Michaels, Randy Newman |
Genre | Komedi, Western, 80-tal |
Skådespelare | Steve Martin, Chevy Chase, Martin Short, Patrice Martinez, Alfonso Arau, Tony Plana, Jorge Cervera Jr, Kai Wulff, Abel Franco, Fred Asparagus, Jon Lovitz, Joe Mantegna, Philip Gordon, Michael Wren, Phil Hartman, Norbert Weisser, Brian Thompson |
Steve Martin, Chevy Chase och Martin Short spelar avdankad skådespelartrio från stumfilmstiden i denna komedi av John Landis.
Med ett otal framgångsrika produktioner bakom sig blir de vräkta av... Läs mer »
Småkul men lågt tempo.
En rätt kul westernkomedi. Kan nog bli ett högre betyg om jag ser om den. 3+/5.
Ungefär lika fånig som den är underhållande. Barnen älskar den.
Usel fånig!
Kort mellan de många breda leendena :)
Tyckte om denna när jag va yngre , inte lika rolig nu men funkar fortfarande.
Tunn komedi med några roliga scener.
Att basera humor på ett stort missförstånd är oftast en god idé och detta är inget stort undantag för det fungerar här ochså men det finns bättre exempel än detta på sådana filmer.
Allt för långt mellan de få leendena.
En småkul film där Steve Martin, Chevy Chase och Martin Short gör bra rollprestationer. Man behöver vara lite extra barnslig och lyckas man med det så får man lite underhållning.