Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Trash


På en soptipp i Rios slumkvarter hittar några barn en plånbok och de inser att det inte är vilken plånbok som helst ? utöver kontanter innehåller den nämligen en karta, ett id-kort och en nyckel. Snart har de polisen efter sig och en intensiv berättelse om korruption och smutsiga affärer på hög nivå rullas upp.


Originaltitel Trash
Regissör Stephen Daldry
Manus Richard Curtis
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Rickson Tevez, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello, André Ramiro, Stepan Nercessian, Nelson Xavier, Jesuíta Barbosa, José Dumont, Maria Eduarda, Leandro Firmino
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 117
Filmnummer 109247

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


finkan
2020-03-28
Spännande film som höll mitt intresse kvar
KyLLo
2018-11-06
Annorlunda miljöer och en film som jag verkligen tycker andas Sydamerika. I samhället är fattigdom, kriminalitet och korruption vardag. Familjer bor på soptippen och barnen har inte några rättigheter. En oväntad inledning som väcker intresse, oväntade scener och i grunden en intressant historia, men filmen spretar något och känns mest riktad till ungdomar.
abnormal
2017-08-19
Helt okej, men hade mer potential.
Barneyk
2016-07-07
En mycket snäll fyra, kan hända att jag sänker. Men jag tyckte den var himla fin!
DIProgan
2015-11-19
Naiv men söt.
Qhunden
2015-05-03
Första kvarten är rätt lovande sen blir det bara sämre och sämre. Tramsigt banalt manus och helt sovande regi, i nivå med typ lilla jönssonligan, fast tusen gånger spretigare. Komedi, drama, thriller, barn på äventyr som löser gåtor? Lökigt minst sagt! En kan tro också att det borde vara svårt att hitta varandra i en stad med tio+ miljoner människor, men nädå.
bryngel
2015-02-17
Helt ok, kunde varit än bättre med ett mer bearbetat manus, men kidsen gör det bra.