Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Transformers 3


Då Autobots såg ut att förlora kriget mot Decepticons skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska astronauter som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystade ner händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.


Originaltitel Transformers: Dark of the Moon
Regissör Michael Bay
Manus Ehren Kruger
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, Frances McDormand, John Malkovich, Kevin Dunn, Julie White, Alan Tudyk, Ken Jeong, Glenn Morshower, Lester Speight, Peter Cullen (röst), Leonard Nimoy (röst), Hugo Weaving (röst), Jess Harnell (röst), Charlie Adler (röst), Robert Foxworth (röst), James Remar (röst), Francesco Quinn (röst), George Coe (röst), Tom Kenny (röst), Reno Wilson (röst), Frank Welker (röst), John DiMaggio (röst), Keith Szarabajka (röst), Ron Bottitta (röst), Greg Berg (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4493
Filmnummer 85963

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av Newt
Första delen av regissören Michael Bays (Pearl Harbor, Armageddon m.fl.) Transformers serie var för egen del en positiv överraskning. Inte så att det var fantastiskt på något sätt men det var ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-14 av Sarlac
En farkost som tillhörde autoboterna hittades vid den första månlandningen men mörkades. Optimus Prime reser då till månen för att titta till ett valv som de aldrig öppnade och finner sin gaml...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Andy_B
”Bland de många pinsamma greppen som en Michael Bay-film innebär så finns en viss lekfullhet som skiner igenom och höjer betyget en smula. Och jag vidhåller att Transformers som leksaker är hel...   Läs mer »

Kommentarer


sodomiten
2018-09-22
Den här filmens behållning är robotkriget och alla hus som går sönder. Bitvis ganska underhållande, i synnerhet den där grävmasken.
Jamesa
2018-08-20
Rörig.
Rai
2018-03-07
Har nästan alltid hatad alla dessa filmer! Och varför ? Därför jag avskyr huvudskådespelaren i dessa filmer!!!
idd
2018-01-18
Mycket action, mycket dumheter, mycket överläpp.
Zingostar
2017-10-24
Dålig och obegriplig.
Zok
2017-05-07
Gillar den första filmen, men sedan har det bara gått utför, för lång och för mycket av allt gör att man tappar intresset.
pungsnigel
2015-11-14
Flickvännens roll är så jävla onödig

2015-04-02
Jag gillade de första filmerna. Framförallt humorn i ettan. Vilket är rätt ok för jag har inte så höga förväntningar på genren som sådan, är rätt nöjd om subben får jobba lite och de finns lite häftiga scener. Men just denna klarade jag inte alls. Detta var ju inte ens en film, min upplevelse av denna var ungefär lika sammanhängande som om man hade blandat en hög ofärdiga sidor till en story board i en hög och diskuterat om det skulle gå att göra en film av det. Kunde inte på något sätt få ihop en röd tråd från scen till scen och få en upplevelse av att en historia faktiskt berättades. Kändes mest som om hela film teamet gett upp och jobbat sig igenom arbetet för att få det överstökat så smärtfritt som möjligt.
fantasticmndne
2015-01-07
I loved transformers as a child. A mess of metal.
vonadel
2014-09-24
Gillade de andra filmerna, framför allt ettan, men denna gav mig ingenting. Visst, det är välgjort, men man har sett sett det så mycket nu att det imponerar inte på samma sätt längre. Blir mest jobbigt att tvingas se klart denna för utdragna film. Hade man varit ett riktigt fan så hade det säkert funkat bättre. 4/10
Visa äldre kommentarer »