billiga elavtal

billiga elavtal

Trångt i kistan

Fadern i en extremt dysfunktionell familj dör. När hans son under begravningen får reda på en stor hemlighet om honom bryter kaos ut.

Originaltitel Death at a Funeral
Regissör Frank Oz
Manus Dean Craig
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Matthew Macfadyen, Rupert Graves, Alan Tudyk, Kris Marshall, Daisy Donovan, Keeley Hawes, Peter Dinklage, Ewen Bremner, Andy Nyman, Jane Asher, Peter Vaughan, Thomas Wheatley, Peter Egan

Ful_fisk
2021-02-15
Trodde den skulle vara mycket bättre. Inte särskilt rolig, och ganska själlös. Framför allt har den ingen egentlig poäng, och engagerar inte på något sätt i och med att alla karaktärer bara är osympatiska idioter. När säcken knyts ihop på slutet är det med ett stort ingenting. Ingen bra rulle.
Snah
2019-10-06
Råkade av misstag se om den här skiten. Stereotyperna haglar, inte minst när det gäller personer med funktionsnedsättning, homosexuella och effekten av drogintag.
JD
2018-01-13
Ganska plågsam. Full av klichéer. Böghumor, ett lik som trillar ur kistan på begravningen, en advokat som råkar få i sig LSD och snedtrippar, ett annat lik som ska gömmas undan av hysteriska förstagångsförbrytare, en bajsnödig elak gubbe i rullstol. Bloopers i eftertexterna där skådespelarna råkar skratta när de ska säga sina repliker. Inte ens deras blooperskratt känns äkta.
marxwickstrom
2016-08-10
Underhållande med enkla medel, LSD, samt lite ketamin
2015-04-09
Riktigt riktigt rolig bitvis men jag bryr mig inte direkt om någon av karaktärerna så det känns ganska ytligt. Stabil trea.
oapelmo
2015-01-27
Tramsig men bjuder på några rejäla skratt
2014-12-22
Jag vet i nuläget inte exakt varför jag hade fått för mig att denna film skulle vara helt sanslöst bra. Det är en trevlig brittisk svart dramakomedi med trevliga skådespelare och några kul stunder men inte alls så bra som jag hade förväntat mig. En trevlig film men inget som jag kommer lägga på minnet någon längre stund.
PervenireFatum
2014-05-16
Underbart! Skrattade genom hela filmen. Bland det bästa jag sett på länge!
ergopliroforia
2014-02-24
Bland det absolut bästa som jag sett inom genren.
answai
2014-02-16
En välspelad och underhållande film. Man kan invända att den är förutsägbar, ja visst - men det är att missa poängen, att humorn ligger i insikten om vad som kommer ske. Det är ingen "stor" film, varken i pretention eller utförande, men ofta är det en förutsättning för lyckat resultat inom genren.