Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Kings of Summer


Tre tonårsgrabbar flyr ut till vildmarken med en plan om att bygga ett hus där de kan leva som herrar över sitt eget öde.


Originaltitel The Kings of Summer
Alternativ titel Toy's House
Regissör Jordan Vogt-Roberts
Manus Chris Galletta
Genre Drama, Komedi, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Nick Robinson (II), Gabriel Basso, Moises Arias, Nick Offerman, Alison Brie, Erin Moriarty, Megan Mullally, Marc Evan Jackson, Eugene Cordero, Mary Lynn Rajskub, Thomas Middleditch, Gillian Vigman, Lili Reinhart, Angela Trimbur, Nathan Keyes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 773
Filmnummer 102030

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2019-01-17
Nja, det var absolut inget märkvärdigt med den här filmen. Den var smårolig ibland men det räcker inte alls..
HerrNenne
2017-04-11
Mycket fina bilder. Rolig och fin. Ibland blir det väldigt mycket tonårigt, på både gott och ont.
Nemralis
2015-10-26
Fungerade oväntat bra på mig, helt tagen av den underfundiga humorn och kunde som ganska blyg kille själv i ungdomen känna igen mig mycket i situationerna från filmen. Räcker till en svag fyra, vilket är ovanligt för mig till den här sortens filmer.
ami86
2015-09-26
Det finns något Napoleon Dynamiten-aktivt över detta,fast mer subtilt och mindre skruvat. Men det finns där, i skådespeleriet, dialogerna såväl som soundtracket. Filmen som sådan är småseg och lyfter aldrig som jag hoppats, men den duger som underhållning. Tycker mig skönja ett budskap och en hel del metaforer kring maskulinitet.
Mat1az
2015-09-21
Skön feelgood film med en träffsäker Nick Offerman i en av birollerna. Visst är den lite ojämn. Men för det mesta håller den sig på exeptionellt bra nivå. Svag fyra.
Petterror
2015-09-16
Stark 2a
Teodor
2015-08-30
Svag fyra. Bra kamera. Feelgoodfilm.
Hogman
2015-08-23
Otroligt ojämn film som kunde blivit en ny "Stand By Me". Gillar egentligen ingen av huvudpersonerna och tycker inte tokrolige Biaggio är speciellt rolig. Dock har filmen sina moments, en svag trea bjuder jag på.
cruze
2015-08-21
Vackert filmad och så men väldigt tunn story, hade behövt mer stamina där man gick in lite mer i händelserna istället för att hela tiden bara skrapa på ytan. Trots det gillade jag den, stark trea. Hade vildmarksdelen utökats (skallgångskedjor fiske jakt etc.), tjejbråket skippats och moppemuschen inte existerat hade den lätt nått högre betyg.
ASSFACE
2015-08-13
Sjukt bra!
Visa äldre kommentarer »