Toys

En excentrisk ägare till en leksaksfabrik överlåter på sin dödsbädd fabriken till sin bror, en general som är mer intresserad av vapen än av leksaker. När generalen påbörjar tillverkning av krigsleksaker möter han motstånd från sin brorson.

Originaltitel Toys
Regissör Barry Levinson
Manus Barry Levinson, Valerie Curtin
Genre Komedi, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Robin Williams, Michael Gambon, Joan Cusack, Robin Wright, LL Cool J, Donald O'Connor, Arthur Malet, Jack Warden, Debi Mazar, Wendy Melvoin, Julio Oscar Mechoso, Jamie Foxx, Shelly Desai, Blake Clark, Yeardley Smith

2021-10-14
Nja, inte min typ av film...
isecore
2015-02-15
Den här filmen är som en knarktripp genom ett groteskt leksakslandskap. Få ögonblick av nåt slags känsla, i övrigt är det bara en högljudd och bisarr orgie i leksakssurrealism och anti-krigsplattityder. Tyvärr inte på ett underhållande sätt, inte heller på ett speciellt roligt sådant. Svag tvåa.
dileva
2015-01-18
Fruktansvärd. Räcker att se 10 min, sen har du hela filmens handling och dåliga komik skriven på näsan. Inget nytt tillkommer. Du vet precis hur den ska sluta. Så sjukt pinsamt dålig. Synd! Med tanke på att scenografin är så spektakulär!
Djason
2014-08-28
Ganska barnslig film som ändå har några poänger att ta till sig.
RunRiot
2014-04-12
Den har sina poänger men känns ändå ofärdig på nåt sätt. Känns som de har missat en del viktiga dramaturgiska moment. Dock väldigt kul och snurrig film som man skrattar gott åt om man är på rätt humör. Robin Wright är riktigt bra i sin roll.
Dutch
2013-10-20
Den här har jag sett men det var nog 20 år sedan.
JanneN
2012-11-24
Påminde om Tim Burton. Dubbelbottnad film. Pekpinnar, satir och komedi. Trea.
bunnyboy
2012-11-09
Gillar den som fan. Simpel, barnslig, obehaglig, jobbig, märklig. Förstår varför den får så dåliga betyg, men den berörde mig väldigt mycket.
83-Echoes
2010-06-29
Betyget motiveras med att jag gillar Williams i både dom mera seriösa rollerna samt som i dena lite tramsiga film.
ferttoo
2009-09-23
Anspråkslös, enkel film med enkelt budskap.