Toy Story of Terror

Det som börjar som en kul roadtrip för "Toy Story"-gänget tar en oväntad vändning när de stannar till på ett avsides motell. När en av leksakerna försvinner tvingas de andra till att lösa mysteriet, innan de drabbas av samma öde.

Originaltitel Toy Story of Terror
Regissör Angus MacLane
Manus Angus MacLane
Genre Kortfilm, Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Tom Hanks (röst), Tim Allen (röst), Joan Cusack (röst), John Ratzenberger (röst), Wallace Shawn (röst), Michael Keaton (röst), Timothy Dalton (röst), Kristen Schaal (röst), Jodi Benson (röst), Don Rickles (röst), Blake Clark (röst), Carl Weathers (röst)

BarryHero
2024-11-18
Kul Toy Story-tema som påminner lite om Simpsons Treehouse of Horror-avsnitt. Storyn känns lite stulen från Toy Story 2 men är bra ändå som sin egen historia.
Rune2000
2023-12-31
En av de bättre Toy Story-kortfilmerna med en spännande intrig och bra tempo.
HerrNenne
2021-01-05
Jag antar att den är sebar..
2020-09-29
Bra och rolig!
2004Orre
2017-03-04
Rolig.
AlbinWesley
2014-10-31
20 minuters rent nöje, Toy Story är och förblir ofelbart, verkar det som. Väldigt rolig och rent av spännande.
Noseman2005
2014-02-23
Det börjar bra och stämningsfullt, men det känns lite trist att resten främst är en upprepning av handlingen i en av de tidigare filmerna.
ClintanTheKing
2013-12-31
Ett roligt återseende.
TheHorrorfan
2013-10-31
Gillade den här skarpt. Synd bara att den var så kort.
ziferN
2013-10-27
Mysigt och underhållande, samt lite småkul men knappast lika vasst som långfilmerna.