Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Toy Story 3


En av leksakers värsta farhågor är saker och händelser som förhindrar att någon leker med dem. Den allra värsta farhågan är dock att bli ifrånväxt, att bli bortglömd... Woody, Buzz Lightyear och resten av Andys gamla leksaker oroar sig över vad som kommer att hända när Andy snart lämnar sitt barndomshem för college.


Originaltitel Toy Story 3
Regissör Lee Unkrich
Manus Michael Arndt
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Tom Hanks (röst), Michael Keaton (röst), Tim Allen (röst), Joan Cusack (röst), John Ratzenberger (röst), Wallace Shawn (röst), Don Rickles (röst), Jodi Benson (röst), Estelle Harris (röst), Ned Beatty (röst), John Morris (III) (röst), Blake Clark (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7165
Filmnummer 76690

Recensioner

Skapad 2021-07-26 av Stygga-Vargen
Det dröjde 64 år innan Bambi fick en uppföljare. Det dröjde 46 år innan innan Trollkarlen från Oz fick en uppföljare. Men det dröjde bara 11 år innan Toy Story 2 fick en uppföljare. Jag väx...   Läs mer »

Skapad 2019-12-23 av Lesthi
11 år väntade jag på uppföljaren. Jag tror att jag har sett Toy Story 2 minst 150 gånger så att jag valde att lägga 125 kr på Toy story 3 i 3D kom inte som någon överraskning för någon jag...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2023-04-29
Jag håller med mig själv från 12 år sen, med reservation för att första filmen kanske är lika bra nu när jag sett om alla tre och höjt den till en 3a. Vet heller inte om Jessie var så fantastisk, det är nog helheten i gruppen som gör de här filmerna så mysiga. Jag gillar att man slänger in en badding för att skaka lite liv i storyn också och jag är peppad på att se fjärde filmen. --- 2011-05-03 Börjar lite trevande men tar sig mer och mer, så fort de kommer till Sunnyside blixtrar det till och det är inget snack om att det här är den bästa filmen i Toy Story-serien. Skämten är roligare, karaktärerna är bättre och man blir mer emotionellt indragen i de tidigare. Lotso är en riktigt bra badding och det finns många små leksaker att gotta sig åt, stengubben, Apan, bläckfisken och t.o.m. Totoro dyker upp till dans vilket är en fröjd för öga och själ. Bonnie är dessutom den bästa människokaraktären i hela serien. Jessie fortsätter vara MVP i Woodys gäng. Bra jobbat Pixar, 3an är stabil. Gillar slutet också.
Commandante
2022-01-24
Riktigt rolig och spännande film, även för vuxna!
hsimpson
2020-10-16
Det tar ett litet tag innan jag kommer in i den, men den är ju faktiskt riktigt bra. TS är knappast det bästa Pixar har gjort, men det är frågan om inte det här är den bästa i den serien.
päronanton
2021-03-27
Alltså jag älskar verkligen Toy Story! Detta är tredje filmen och det är inte ofta som uppföljare blir bra, men här är verkligen alla tre filmerna fantastiska! Älskar den!!!
Applekingen
2018-07-16
Snäppet bättre än 2:an till och med. Humorn från 2:an kvarstår men här har även sorg, lite otäckhet och mycket spänning blandats vilket är mycket bra. De nya karaktärerna är mycket bra också.
Ful_fisk
2018-01-24
Ja, nu är femman inte långt borta i en filmserie som vuxit sig starkare och starkare för varje episod. Tycker dock att första halvan är lite för svag för att ro hem toppbetyget. Inte dåligt på något sätt, bara... Jamen alla som ser den här filmen lär ju minnas hur fantastiskt stark sista akten är, och det är ju framför allt den som förtjänar femman, snarare än hela filmen. Oavsett vilket är det en lysande film på alla sätt och vis, som verkligen tillsammans med sina två föregångare i Pixar-kronologin Wall-E och Upp utgör Pixars gyllene treklöver. Storartat och mästerligt, och som sagt, snudd på toppbetyg.
Rai
2017-12-10
Hur kan man ge bort sina älskade leksaker fast man har blivit större. Har kvar många av mina leksaker lagrade. Som vanligt är inte den här filmen bra. Jag tror att jag strö mig så otroligt mycket på karaktärerna i dessa filmer som enbart är dryga och jobbiga!!
LenWidleheyt
2017-10-12
Överraskande bra, även efter att ha hört ryktet innan. Har en spännvidd och ett djup som få Pixarfilmer har. Gör en glad på riktigt!

2017-01-03
Väldigt besviken när jag såg färdigt den, allt har förändrats i filmen . Sen är den sorglig och det slutar dessutom dåligt, men den är värd att se. En stark 2:a.
Stygga-Vargen
2016-07-18
Väldigt bra och välgjord film. I början störde jag mig lite på att Skifs inte gör Woodys svenska röst men det gick faktiskt över efter en stund.
Visa äldre kommentarer »