2.3
2.3
Toy Soldiers
Terrorister intar en privatskola för ungdomar med mycket inflytelserika föräldrar för att kunna få igenom sina krav. De har dock inte räknat det stora mod och den uppfinningsrikedom som några av ungdomarna har.

Originaltitel | Toy Soldiers |
Regissör | Daniel Petrie Jr |
Manus | David Koepp, Daniel Petrie Jr, William P Kennedy |
Genre | Drama, Action, 90-tal |
Skådespelare | Louis Gossett Jr, Sean Astin, Wil Wheaton, Keith Coogan, R Lee Ermey, George Perez, Andrew Divoff, Denholm Elliott, Mason Adams |
Väldigt spännande rulle med bra skådespelare.
Väldigt underhållande, väldigt 90-tal, förvånansvärt brutal och lite Wil Wheaton. Vad mer kan en flicka begära en tidig lördagkväll?
Känns lite billig i utförandet. Dock fylld av charm, sitter och myser stor del av speltiden.
Filmen har väl ett visst kult värde men den har inte åldrats på ett bra vis sen är den hemskt töntig + en luft tunn story samt många klychor och stereotyper.
Grymt underhållande och väldigt kul att se en ung Sean Astin :) Stark 3 på gränsen till 4.
Egentligen en total ripoff på Die Hard, men att filmtipset gissar etta är ganska fel.
Ah...en av barndomens stora favoritrullar och äntligen med lite hjälp av en kompis kom jag på vad fan den hette! Är den så bra egentligen? Nja, men den är fruktansvärt underhållande. Luckor finns det gott om men det skiter jag faktiskt högaktningsfullt i här. Nostalgi väger mycket tungt i filmsammanhang. 3+
Bygger upp spänningen riktigt bra, rekommenderas.
Mycket bättre än jag trodde! Mysig, spännande och gripande... Busen de gör som förvandlas till spel på liv och död är snyggt gjorda och ibland kunde man inte röra en tå, så spännande det var! Bra skådespelarinsatser av speciellt Sean Astin! :D
En favorit från barndomen. Lättsam action med underhållande handling som håller hela vägen.