Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Tower Heist


Ett par hederliga arbetargrabbar söker hämnd på Wall Street-svindlaren, Arthur Shaw, som blåste dem. Efter att de anställda i ett luxuöst bostadshus precis intill Central Park upptäcker att miljardären bosatt i fastighetens takvåning har stulit deras pensioner, börjar de planera på den ultimata hämnden: en kupp för att återta det han stulit.


Originaltitel Tower Heist
Regissör Brett Ratner
Manus Ted Griffin, Jeff Nathanson
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda, Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Michael Peña, Judd Hirsch, Marcia Jean Kurtz, Nina Arianda, Jessica Szohr, Zeljko Ivanek, Stephen Henderson, Juan Carlos Hernández, Peter Van Wagner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2501
Filmnummer 87632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Körsbär
2020-10-04
Tycker Ben Stiller gör sin till perfektion då det kommer till första partiet i filmen, mer sådana roller tycker jag han ska göra. Andra partiet av filmen är hans karaktär som förbytt och även filmen sjunker, men slutet på filmen är bra då man vågar att inte ha ett super happy -ending vilket är ett stort plus i min bok.
Robkiller
2018-08-30
Rätt usel stöld-film... ologisk, risig humor och kass handling
deswhip
2018-08-28
Filmen funkar som underhållning men trots, vad jag tror, rätt seriösa ambitioner förtjänar den inte mer än en tvåa i betyg. Handlingen brister på sina håll i trovärdighet och skådespelarinsatserna håller ojämn kvalité.
snurr
2018-07-01
Ben Stiller och Alan Alda är grymt bra, men handlingen var inte helt trovärdig för mig. Några sköna scener dock! Helt okej att slötitta på
Albion
2018-05-02
Klämkäck ton som dock aldrig lyfter. Duger för all del som ströunderhållning i alla fall.Betyget blir en svag 3;a, dvs 3-
Grillo
2018-04-29
Helt okej. Fick dock en kraftig känsla av att jag sett den förr hela filmen igenom...
yrkeschaufföre
2017-05-07
Vilken lättja: Jag sitter och plågar mig med reklam när jag har filmen här, men jag orkar inte gå å hämta den. Ville egentligen inte se den heller, råkade bara fastna i den när jag bläddrade bland kanalerna.
Andravåningen
2016-02-14
Klassiskt genomförd actionkomedi. Inget anmärkningsvärt på något vis, undantaget 1) den visuella komiken i en viss hisscen, 2) Ben Stillers nedtonat komiska framträdande och 3) det härligt naiva slutet.
robert_akesson
2015-10-12
Många tunga namn men dåligt manus
Gordyal
2015-08-13
Massor med luckor, vurpor och andra dumheter, men det spelar ingen roll. Riktigt rolig film med flera kanonscener och ett stenhårt soundtrack av Christophe Beck - underhållning precis hela vägen! (9/15)
Visa äldre kommentarer »