Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Tower Block


För ett år sedan bevittnade de boende i ett höghus ett mord. Nu blir de en efter en avrättade av en krypskytt och tvingas kämpa för sina liv.


Originaltitel Tower Block
Regissör James Nunn, Ronnie Thompson
Manus James Moran
Genre Thriller, 2010-tal
Skådespelare Julie Graham, Ralph Brown, Christopher Fulford, Jill Baker, Sheridan Smith, Nabil Elouahabi, Montserrat Lombard, Russell Tovey, Steven Cree, Jamie Thomas King, Jack O'Connell, Kane Robinson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 107
Filmnummer 102191

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2015-07-31
Gick väl Ann men inte mkt mera. Hade den vart amerikansk O inte brittisk så hade den garanterat vart mycket bättre. Sen det där svinet kurtis var bara för en stort svin att orka med.
T3TRiS
2014-09-30
Kunde inte ens ta mig förbi första halvtimmen.
RobinsTaste
2014-02-04
Bättre än jag trodde. Visst, snipern är typ lite väl bra, men det ökar bara stämningen. Men vissa jobbiga ungjävlar förtjänade att skjutas så som den snubben som pressade folk på pengar för beskydd. Skön rulle.
Christofer
2013-12-07
Betyget står och väger mellan 1 och 2. Även om det fanns en liiiten smula av något som kan liknas underhållningsvärde så var det helt enkelt för mycket som var dåligt. Trovärdigheten var ju lika med noll, samt att man inte brydde sig om merparten av karaktärerna heller. Den lövtunna storyn gjorde ju inte heller saken bättre. 1+ kan jag sträcka mig till, men tvåan kan jag inte rättfärdiga...

2013-11-13
Ja fy tusan, det går att göra en ok film trots en helt banal story. Snipern är, som nämnts tidigare, troligen världens genom tiderna bäste och det var både irriterane och underhållande på samma gång. Annars tyckte jag inte att den var särskilt spännande men den innehöll trots allt en del bra och lustiga scener. Den dög för stunden helt enkelt.
Maxter
2013-10-20
Riktigt bra =)
TheHorrorfan
2013-10-12
Rätt så bra, spännande fast jag håller med om att krypskytten är lite för skicklig. 3,5.
XJR
2013-08-23
Kan bara instämma i vad föregående säger. Bitvis grymt spännande, rått och svart, men en överdriven prickskytt. Det stör, men betyget blir ändå en fyra.
Djason
2013-05-09
Riktigt spännande film även om jag stör mig en del på prickskytten som är övernaturligt duktig, trodde också utan att säga för mycket att han satt på samma höjd som de han skjuter på men tydligen inte. Hur som helst är detta en riktigt bra brittisk thriller.
Makta
2013-04-25
En ok rulle men skådisarna var dumma och överdrivna. Kunde varit bättre men den funkar att se på. Stark 2a eller en svag 3a?
Visa äldre kommentarer »