Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Top Five


Komikern Andre Allens möte med journalisten Chelsea Brown tvingar honom att konfrontera sin karriär och det förflutna han lämnat bakom sig.


Originaltitel Top Five
Regissör Chris Rock
Manus Chris Rock
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Chris Rock, Rosario Dawson, Gabrielle Union, J B Smoove, Romany Malco, Cedric the Entertainer, Anders Holm, Kevin Hart, Leslie Jones, Sherri Shepherd, Tracy Morgan, Karlie Redd, Hayley Marie Norman, Ben Vereen, Luis Guzmán, Adam Sandler, Whoopi Goldberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 149
Filmnummer 112555

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2018-01-15
Bra film! Rolig och bra, lite snygg också. Om du har bra humor, se filmen om den kommer i din väg. 3+
StureStenhög
2017-01-23
Som helhet knappast någon fullträff, men den fungerar ändå någorlunda på flera olika plan, och det lyfter den klart över vad genren brukar erbjuda. Formen känns onekligen igen, men det är trots allt både roligare och intressantare än vad man är van vid. Känslan är förvisso att Chris Rock hade ambitionen att det skulle bli ännu intressantare än vad det blev, men det faktum att han försöker utan att för den sakens skull tappa bort humorn efter vägen är trots allt positivt i sig. Personkemin mellan honom och Rosario Dawson fungerar dessutom bra. Värre är det med delhistorien med Gabrielle Union, den känns bara billig. Men trots en känsla av att det fanns något ännu bättre inom räckhåll, så är det här, hur man än vrider och vänder på det, en trevlig rom-com. Så en svag trea ska den iaf kunna få
Howler19
2015-12-22
Chris Rock är ju något på spåren här. En bra regissör hade gjort en bra film av ingredienserna. Som det är nu sitter scenerna inte riktigt ihop med varandra.
cruze
2015-08-23
Offrade en halvtimme på den här smörjan innan jag stängde av. Gapigt, tramsigt, flamsigt, humorbefriat, hjärndött och jobbigt.
johnpo
2015-06-20
Helt ok, svag trea....
Benisakura
2015-05-22
En rolig scen fick jag det till.
setterwall
2015-05-14
Top five scenerna var sjukt nice. Skulle satsat mer på den dynamik som kom fram i de scenerna. Då hade betyget blivit högre och filmen hade inte känts som en standardiserad hollywood-romcom.
fridenpaden
2015-03-29
Varför trodde jag att det här skulle vara bra?
PeterTheW
2015-02-01
Jäkligt underhållande satir.