Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Tom & Jerry


En av de mest älskvärda rivaliteterna genom tiderna får nytt liv när Jerry checkar in på New Yorks finaste hotell under bröllopsnatten av “århundradets bröllop”. Detta tvingar en desperat eventplanerare att anställa Tom för att bli av med Jerry. Den följande katt och råtta-leken hotar att förstöra både bröllopet och hela hotellet.


Originaltitel Tom and Jerry
Regissör Tim Story
Manus Kevin Costello
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2020-talet
Skådespelare Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Jordan Bolger, Rob Delaney, Patsy Ferran, Pallavi Sharda, Colin Jost, Somi De Souza, Ajay Chhabra, Patrick Poletti, Janis Ahern, Ken Jeong, Camilla Arfwedson, Joe Bone, Christina Chong, Daniel Adegboyega, Craig Stein, Edward Dogliani, Bobby Cannavale (röst), Nicky Jam (röst), Joey Wells (röst), Harry Ratchford (röst), Na'im Lynn (röst), Lil Rel Howery (röst), Utkarsh Ambudkar (röst), Tim Story (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 139572

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2022-01-22
Störtrolig film!
Rai
2021-09-02
Nja, dessa två figurer har aldrig tillhört mina favoriter...
KimEkberg
2021-05-25
osmakligt på så många plan
Barneyk
2021-03-08
Jag var skeptisk till konceptet från början men hade ändå en lite förhoppning om att detta skulle bli kul. Och bitvis är det faktiskt det, men jag uppskattar verkligen inte humor med massförstörelse och någon som gör sig illa. Och det finns det en hel del av här. Chloë Grace Moretz och Michael Peña känns lite trötta men också som att dom försöker väcka liv i sina tråkiga karaktärer. Det finns dock inte så mycket där. En väldigt konstig idé att blanda in Tom och Jerry i en sån här film. Sen är det hela så himla konstigt, relationer osv. funkar inte alls. Och den kemi som fanns utnyttjades inte. Kayla and Preeta borde blivit tillsammans!
Argo_L
2021-02-27
Klarade inte ens 10minuter. Såååå dålig!!! Musiken sög...