Tokyo Zombie
Historien om två arbetare på ett brandsläckarföretag som av råkar ta livet av sin chef. Den fösta tanken som slår dem efter incidenten är att slänga hans kropp på "Black Fuji", ett berg av skräp. Väl på plats bryter helvetet lös.

Originaltitel | Tôkyô Zonbi |
Regissör | Sakichi Satô |
Manus | Sakichi Satô |
Genre | 2000-tal, Action, Komedi |
Skådespelare | Tadanobu Asano, Shô Aikawa, Arata Furuta, Erika Okuda, Hina Matsuoka, Harumi Sone, Kazuo Umezu |
Kass
underbar zombiekomedi/buddy-movie med mycket slapstick.. första halvan känns klart starkare dock..
en "zombiekomedi" med få levande döda och ännu färre humoristiska inslag :(
Rolig zombiekomedi, bitvis lite långsam men aldrig dålig. Homoerotiken som dök upp hela tiden mellan de två killarna var riktigt kul. En solid trea. : )
har sett den flera gånger och skrattar lika mycket varje gång...och det finns ett djup i den oxå om man vill läsa in det! otrolig zombie-film-självdistans...lysande
Kanske den enda filmen i världen i den synnerligen smala genren jujutsu-film (en nära släkting till karatefilmen). Har en hel del poänger, men är alldeles för seg för att förtjäna ett högre betyg.
Klockren! om man gillar japansk humor och Tadanobu så klart!
HAHA, som Shaun of the dead blandat med Kung fu Hustle.
Lysande ihopkok.
Jag har sett min beskärda del av zombiefilmen men den här var fan en av de värsta sömnpillren jag sett... beskrevs på IMDB som en blandning mellan "shaun of the dead" och "kung fu hustle" ... snarare en blandning mellan "karate kid" och "forrest gump"
Ha ha först att kommentera är inte illa. Att man vågar göra en sån här film säger allt. Det märks att alla hade kul och ingen var rädd för att bjuda på sig själv. Kul att se i samband med att se Land of the Dead kan tilläggas.