1.4

To All a Good Night

Ett gäng ungdomar på en fest blir jagade av en galning utklädd till Jultomten...

Originaltitel To All a Good Night
Regissör David Hess
Manus Alex Rebar
Genre 80-tal, Skräck
Skådespelare Jennifer Runyon, Forrest Swanson, Linda Gentile, William Lauer, Judith Bridges, Katherine Herrington, Buck West

2019-10-26
Obskyr tomteslasher som knappast lämnat några större avtryck i historian. Min snygga spanska bd var varken mörk eller luddig, så bild o ljudmässigt fanns inget att klaga på. Skulle påstå att den här slashern är strikt för de som vill se allt i genren - får någon vidare film är det knappast.
DrJW
2016-12-13
Också en sån film som är så mörk att man kan knappt se vad som händer och en stor majoritet av den här filmen är de!
DrJW
2016-12-13
En dålig blandning av Black Christmas, Prom Night och Silent Night, Deadly Night, i regi av David Hess, mest känd för att ha spelat i princip samma våldtäktsmans-roll i filmerna The Last House on the Left (den originella filmen av Wes Craven) och House at the edge of the Park.
menschenfeind
2013-09-23
Händelsefattig julslasher med ett helgalet synthsoundtrack men i övrigt trist hantverk.
schramm
2011-12-12
Så sjuk mörk (och då menar jag inte dyster) att man inte ser halva filmen. Annars hade väl Hess nallat lite väl mycket på glöggen och jul-haschet eftersom det här är så onormalt uselt att jag tappade intresset efter en kvart. Så att jag inte såg halva filmen gör mig så här i efterhand glad med tanke på hur uselt det jag fick se var. Inte ens den dummaste twisten sen jesus återuppståndelse hjälpte till att hålla intresset uppe!
peterclash
2009-11-17
Värdelös, ändå mycket bättre än stördjultomtefilmerna psycho santa och santa claws.