Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Titan A.E.


Förbered dig på en storslagen resa som börjar 15 år efter att jorden upphört att existera. Året är 3028: Jorden har förstörts av de ondskefulla Drejerna och människor bor utspridda på olika planeter och kämpar för att överleva. Hoppet står till Cale, en rebellisk tonåring, som tvingas ut på en riskfylld resa för att hitta människornas enda räddning - det legendariska rymdskeppet Titan.


Originaltitel Titan A.E.
Regissör Don Bluth, Gary Goldman (I)
Manus John August, Randall McCormick, Hans Bauer, Ben Edlund, Joss Whedon
Genre Animerad, Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Matt Damon (röst), Drew Barrymore (röst), Bill Pullman (röst), John Leguizamo (röst), Nathan Lane (röst), Janeane Garofalo (röst), Ron Perlman (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3874
Filmnummer 495

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-05-30
Den här var väl inge bra heller!!!
peu-depeu
2016-07-31
Hoppig story, stentrista karaktärer, omotiverade karaktärsförändringar, grymt daterad datorgrafik samt soundtrack. Jag kan förstå att det inte gick bra för den här filmen.
AmyTatti
2016-02-15
Filmen påminde mig lite om Miyazakis Laputa och på det sättet blev jag lite besviken på rymdskeppet Titan, jag hade hoppats på mer mystik, filmen bygger upp en legend kring Titan som inte införlivas så som jag hade tänkt eller önskat. Och ingen förändring sker ju egentligen heller. Har heller ingen sympati för Cale för jag förstår honom inte, hans verkliga känslor är dolda för tittaren och han blir endast en arg ung man.
Itake
2015-08-07
Såg om den efter många år. Mysig från början till slut, helt klart en fyra.
dafreakish
2013-08-01
Konstig blandning av bitvis läckra datoranimationer och Don Bluths figurer blir en film som vill mycket men blir för lite. Bra röstskådespelare dock.
Ehrniz
2013-07-06
En film som tyvärr inte åldrats med värdighet. Hela filmen är uppbyggd av en blandning mellan traditionell animeringsteknik och datorgenererade animationer. Storyn är hyfsat intressant, men jag störs lite av Damons nonchalanta röstskådespeleri. Förutsägbar och lite väl utdragen.
AlbinWesley
2013-05-12
Önskar jag sett denna när jag var barn, hade ju vart världens bästa film då. För även om den inte är sockersöt som Disney så har jag svårt att ta den på det allvar som den hade kunnat göras med. Men jag fann den ändå cool och underhållande, bra!
Cloudane
2013-01-09
Känns lovande i början men blir väldigt ojämn. Stark 2a.
albins
2012-12-22
Plågsamt dålig. Fula animationer, ganska usel plot och ett helt vedervärdigt soundtrack.
Xenox
2012-08-12
Tråkig och dålig barnfilm.
Visa äldre kommentarer »