Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Time Lapse


Tre vänner upptäcker en mystisk maskin som tar bilder 24 timmar in i framtiden...


Originaltitel Time Lapse
Regissör Bradley King (III)
Manus Bradley King (III), BP Cooper
Genre 2010-tal, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Danielle Panabaker, Matt O'Leary, George Finn, John Rhys-Davies, Amin Joseph, Jason Spisak, David Figlioli, Sharon Maughan, Judith Drake, Mark C Hanson (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 235
Filmnummer 111761

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WoodWoman
2018-02-20
Mycket battre an forvantat! En av vannernac som pagrund av sitt missbruk bade av syntetiskadroger oh maskinen som slukar en med oanade mojligheter drar ned sig sjalv och sina vanner till en oanad bana. Fimlen isag var en bra ide, hade kunnat goras sa mycket battre givetvis, men det blir en svag fyra. Valdigt underhallande ej forutsagande eller langdragig. Heltklart sevard!!
Robkiller
2017-09-07
En kamera som tar bilder av framtiden... klarar sig bra trots låg budget... håller intresset uppe... handlingen är begränsad men räcker för detta.. helt ok det här.
sparriskrigarn
2016-10-09
Smart, välspelad och spännande! Håller absolut inte med om övriga omdömen här - detta är en gömd pärla!
BeanJunkie
2016-09-17
Kul idé. Halvkasst manus och skådespelare som inte imponerar.
StureStenhög
2016-01-30
Den här rullen har onekligen sina problem, men jag kan inte låta bli att gilla den ändå. Jag är svag för sådant här, och det här är i grunden en väldigt bra idé. De problem som finns här ligger inte heller så mycket i logiken, för även om sådana finns i vanlig ordning, så är de nog färre än i den genomsnittliga filmen i den här subgenren. Det som stör är snarare att karaktärerna till lite för stor grad beter sig orealistiskt, i en del fall får det sin förklaring i slutändan, men lite för ofta känns det som att de bara beter som på det sätt som är behändigt för filmen för stunden. Vilket i många fall betyder att de beter sig korkat. Men karaktärernas nedåtgående spiral är likväl väldigt rolig att följa, och fick jag så här bra underhållning varje gång jag slog igång en rulle, så skulle jag vara mer än nöjd
santiago
2015-07-20
Lite för långsam och trög. Tråkiga karaktärer också. Tragiskt att John Rhys-Davies står med i rollistan men bara dyker upp två sekunder i ett fotografi... Danielle är iaf ursnygg.
Barneyk
2015-06-03
Tråkiga och korkade karaktärer sänker filmen för mig.
DIProgan
2015-05-30
Lite för långsam och tydligt att budgeten inte är speciellt hög men ok ändå.
xpor
2015-05-29
Vacker och mys! Den börjar lite lamt med tvekande skådespel, och fortsätter så tills det efter ett tag känns genuint. Skumt. Personerna i sagan beter sig rätt knäppt, men liksom, varför inte. Ibland är ju vardagen och folk i den rätt knäppa. En fin saga!
SimonLiptone
2015-05-29
Manuset är totalt efterblivet. Det börjar förvisso ganska lovande, men det blir ganska snart bara idiotiskt.
Visa äldre kommentarer »