2.5
2.5
Tills döden skiljer oss åt
Efter en mystisk bilolycka där Adriennes make Jack omkommer skakas hela hennes tillvaro om. Hon avslöjar mystiska och chockerande händelser i Jacks förflutna och inser att hon har blivit lurad.
Originaltitel | Deceived |
Regissör | Damian Harris |
Manus | Mary Agnes Donoghue, Bruce Joel Rubin |
Genre | Thriller, 90-tal |
Skådespelare | Goldie Hawn, John Heard, Ashley Peldon, Robin Bartlett, Maia Filar, Tom Irwin, Jan Rubes, Amy Wright |
På det hela taget en bra och spännande thriller med bra skådespelare. Stark 4:a.
Uppskattar att Heard får spela skurk, men hade velat se att svängarna vågade tas ut mer. Nu blir det lite fjantigt till sist.
Kul och intressant att se Goldie Hawn i en roll jag aldrig sett henne i förut. Storyn är inget speciellt men jag gillar stämningen.
Vågat att casta allas favoritvåp Goldie Hawn i en thriller, men det gick ju vägen. Stabilt som berg i lagom klyshig historia man omedvetet sett hundra gånger tidigare i olika konstellationer. Hawn - då 46 år, är snygg som attan.
Riktig nostagithriller detta. Tyckte den var riktigt läskig som liten men det har bibehålligt sin mysstämning som 80/90-tals filmer brukar tendera att ha.
Väldigt seg thriller med bara något enstaka spänningsmoment. Inte särskilt minnesvärd
Oväntat spännande!
det var ganska spännande och bra ändå ^^ blev rädd när han hoppade in genom föstret var inte beredd på det.
Spännande thriller. Gillar Goldie.
ganska tveksam trea. ojämnt manus men ganska mysig stämning.