Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Thunder Force


1983 får vissa människor superkrafter – tyvärr gäller det bara de med anlag för att vara sociopater. Världen fylls av superskurkar. Emily börjar forska på ämnet och bygger ett vetenskapsimperium. Hennes mindre smarta kompis Lydia klantar till sig under ett besök i labbet och plötsligt får duon egna hjältekrafter.


Originaltitel Thunder Force
Regissör Ben Falcone
Manus Ben Falcone
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Melissa Leo, Taylor Mosby, Marcella Lowery, Melissa Ponzio, Ben Falcone, Nate Hitpas, Jevon White, David Storrs, Kevin Dunn, Henry Bazemore Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 124
Filmnummer 139882

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2023-08-24
Är svag för McCarthy, men i denna vilken får hon inte mycket hjälp av Spencer. Tyvärr lyfter hon inte filmen ensam och tyvärr känns det som att filmen lämpar sig mer mot 10-åringar än vuxna personer. Allt för långt mellan skämten och allt för förutsägbar, ett djupdyk.
Barneyk
2021-05-05
Alltså, filmen är liksom rätt dåligt uppbyggd och det är märkligt hur dåligt mycket är. Men det är lite förvånande hur lite jag bryr mig om det, Melissa McCarthy kör sin grej och den funkar även här. Flera skämt är jätteroliga och det finns massor med små detaljer här och där som roar. Hur Bateman går i sidled är jätteroligt. En stabil och ganska stark tvåa blir det, den roade för kvällen men var också rätt dålig.
ShenLong
2021-04-15
riktigt svår att ta sig igenom tyvär
Pos
2021-04-12
Krabbscenen på restaurangen är helt jävla fantastisk. En hel del roliga skämt i övrigt men generellt är det en skitfilm med ett skitmanus. Summan blir en svag trea.
PeterTheW
2021-04-12
Det finns någon slags potential någonstans här, men 90% av skämten och det som i rätt händer skulle kunna bli riktigt kul landar fel.
GrandMaster_E
2021-04-11
Absolut ingen av McCarthys bästa men heller ingen katastrof. Jason Bateman är störtskön!