Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

3 Days to Kill


En svårt sjuk agent planerar att lägga karriären på hyllan för att kunna ägna sina sista månader i livet med sin familj. Han ges möjligheten att pröva ett nytt botemedel om han gör ett sista uppdrag.


Originaltitel 3 Days to Kill
Alternativ titel Three Days to Kill
Regissör McG
Manus Luc Besson, Adi Hasak
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Richard Sammel, Tómas Lemarquis, Marc Andréoni, Jonas Bloquet, Bruno Ricci, Eriq Ebouaney, Joakhim Sigue, Alison Valence, Maï Anh Le, Philippe Reyno, Big John, Michaël Vander-Meiren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 726
Filmnummer 107655

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-06-23
Helt bisarr film. Inte ett av Bessons bästa manus direkt. Costners vanliga träighet funkar okej för det men för att få filmen att bli bättre hade den behövt bli mer fartig och kanske ännu mer crazy.
Mysharry
2021-06-23
En typisk sexanfilm. Man kan titta, om man inte har några förhoppningar eller vill bli överraskad.
deswhip
2018-05-05
Jag tror nog man för tydlighetens skull får lägga filmen i actionkomedi genren, det är ingen skämthumor men likväl actionkomedi, humorn ligger i situationerna. Det är ingen filmtekniskt jättehög nivå, jag kan tänka mig att de flesta professionella filmkritiker skulle ge den en etta eller tvåa. Men jag gillar filmen ändå, det är trevlig och väldigt positiv underhållning.
AsianDawn
2018-01-25
Underhållande och småkul bagatell.
Rele
2018-01-24
Som en film är den här rullen nästan värdelös. Några bra skådespelare och några korta händelser i filmen höjer betyget till en tvåa.
Litsne
2017-09-09
Rolig och underhållande i början och mitten. Den blir lite amerikanskt slemmig på slutet vilket sänker den till en 3:a.
Krille80
2017-07-16
Det tar inte lång tid att identifiera detta som en produktion av Luc Bessons manusförfattande. Man lägger märke på detta i blandningen av action, humor, drama och de rätt enkla karaktärer. Jag tillhör dock skaran som oftast blir väldigt underhållande av vad Bessons skapelser. Denna gång känns det dock som det hela såg bättre ut på pappret än som färdig produktion. Det hela är väldigt ambitiöst med känslosamt med familjedrama mitt i all spionaction. Humorn räddar ett godkänt betyg. 2++
Körsbär
2017-06-25
Jag fick en positiv överraskning här, visst trovärdigheten är väl inte skyhög men jag gillar tempot och action(en) i filmen. :) skön film helt enkelt!
HerrNenne
2017-04-13
Både kompetent och stabil action utan dödtid, och rörande familjedrama. Rekommenderas!
Cipramil
2017-01-28
Älskar den ovanliga och lite oväntade humorn. Actionscenerna är klassiska, men emellanåt glimtar de till. Costner är klockren.
Visa äldre kommentarer »