1.8
1.8
Survival Island
Jack är en rik affärsman från Texas som tar en båttur i sin yacht med sin fru Jennifer. Båten sjunker och Jennifer lyckas ta sig i land på en öde ö med hjälp av Manuel, en kille som arbetade på yachten. Jennifer och Manuel bygger upp ett litet paradis på ön och börjar utforskar varandras sexualitet. Det dröjer inte länge förrän Jack spolas upp på samma strand. Det blir en kamp mot svartsjuka och konflikter eftersom alla ska överleva.

Originaltitel | Three |
Alternativ titel | Three - III, 3 |
Regissör | Stewart Raffill |
Manus | Stewart Raffill |
Genre | Drama, Thriller, Äventyr, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Billy Zane, Kelly Brook, Juan Pablo Di Pace, Todd Collins, Gabrielle Jourdan, Gary Brockette, Isabelle Constantini |
En dramaturgisk mardröm. Och någon porr är det definitivt inte, det är inte särskilt mycket exponering över huvud taget. Tråkigt och dåligt genomförande av en lovande idé.
På ytan ett triangeldrama i ömiljö i praktiken en ursäkt att exponera Kelly Brooks kropp. Möjligen fyller denna exponering en funktion, eftersom filmen handlar om svartsjuka och begär, men det känns ändå som ett mycket manipulativt drag från filmmakarnas sida. Slitz möter Flugornas Herre i en inte särskilt lyckad förening. De tre rollerna i detta kammarspel är helt enkelt inte trovärdiga även ifall dramats scensättning erbjuder en del utsvävningar.
Kalkon, porr och så lite hajen. O så tuttar. Sjuk film.
Nej det här var verkligen inte så lyckat.
Såg inte hela men behövdes inte mer. Fånig intrig och mediokert skådespel. Känns som att hela filmen är en ursäkt för att visa upp en sexig kvinnokropp. ointressant!
Oj här klagar man på småsaker ser jag. De flesta filmer innehåller tabbar och många storfilmer har fler än denna. Själv så anser jag att det är en rätt schysst överlevnadsfilm och svartsjukedrama
jag tycker den hade en tight spänning och det är roligt att titta på, men voodotramset fick mig att bli lite les på det hela. Sen finns det missar hit och dit som bara inte får äga rum i en film. filmen hade kunnat bli nått...
Jag och min sambo mådde fruktansvärt dåligt efter endast 10 minuter in i filmen, man kände verkligen hur livet bara gled mellan fingrarna medan man tittade på detta horibla filmmakeri. Pinsamt. Snälla, för mänsklighetens skull, titta inte! Vi stängde av och gömde dvdn.
Snygg tjej som ofta tar av sig de få klädesplagg hon har lyfter nästan filmen till en tvåa...
Alla karaktärer är jättedåliga människor. Bu.
Den är helt ok.