This Is the End

Det är fest hemma hos James Franco i Los Angeles när jordens undergång närmar sig. Jay Baruchel, Seth Rogen och en bunt andra filmstjärnor förbereder sig så bäst de kan för apokalypsen.

Originaltitel This Is the End
Regissör Evan Goldberg, Seth Rogen
Manus Evan Goldberg, Seth Rogen
Genre Komedi, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, Rihanna, David Krumholtz, Christopher Mintz-Plasse, Martin Starr, Aziz Ansari, Kevin Hart, Paul Rudd, Channing Tatum, Jason Segel, Samantha Ressler, Carol Sutton

dudson
2019-11-07
Vansinnig film helt klart. Den har sina skojsiga stunder då spec när favon Franco är med. Resten är nära inpå botten skrapet av den nya generationens"komiker" Fick ett leende på läpparna när massvis av light skådisar dog rätt skapliga gory deaths#) Måste erkänna att Hills exorcism var riktigt rolig hehee + det extremt crazy slutet. 2+
karlmats
2017-07-09
En film där Jay Baruchel går runt och tycker att folk är dolmiga douchebags och jag håller med honom, det är en syn jag aldrig trodde jag skulle se. Tyvärr exkluderar det inte honom själv och kontentan blir att det blir extremt svårt att gilla det här. Ett gäng manbabies som tycker väldigt mycket om sig själva. Hade jag varit 13 hade jag kanske gillat det här. Don't get high on your own supply. 2an är svag men det hade faktiskt kunnat vara ännu värre.
stoked87
2017-06-11
den var fan grym!
Andravåningen
2017-03-31
Visst fungerar undergångshistorien inkl ett bakåtlutat avbankat effekteri mest som en låda rekvisita i denna mycket kontextbundna skrattrulle, men i sista änden är det undergången det handlar om. För filmen? Humorn? Jodå. För världen? Än mer så. Känslan av att befinna sig i den yttersta av tider är inte unik för nutidsmänniskan, men filmen sätter fingret på nutidsmänniskans version av känslan, tänker jag.
Ful_fisk
2017-03-11
Väldigt många av internskämten går mig fullkomligt överhuvudet eftersom jag aldrig ser några moderna amerikanska grabb-komedier och inte har någon aning om de flesta av dessa stjärnors personor (vissa av dem känner jag rentav inte till!). Ändå är det dessa skämt som fungerar bäst. Själva undergångsgrejen med splatter-humorn känns enormt forcerad och trög, och blir aldrig rolig, såsom datorgjord splatter oftast blir. Storyn känns mest som ett bihang till internskämten, och tillräckligt roligt för att det ska fungera blir det aldrig heller.
Rehn108
2016-10-17
Hade tydligen missat att betygsätta denna film som jag såg för några månader sedan. Den klart roligaste film jag sett i år. Älskar alla metalager och självdistansen. En film gjord för att underhålla dem själva men de lyckas dra med mig också!
SimonFrost
2016-09-27
Synes den var ok første gang jeg så den, ikke mere end det. Jeg har nu set den mindst 5 gange og den bliver bare sjovere og sjovere for hver gang. Klasse komedie!
Edithea
2015-10-26
"You have iPad's all over the goddamn walls in your house, but you jack off like a fuckin' pilgrim!" Jag tyckte den var enastående, helt ärligt.
choklatchip
2015-08-15
Bisarrt underhållande! Det finns delar av mig som aldrig kommer erkänna att jag låg dubbelvikt av skratt emellanåt. Jösses vilken sjukt underbart ironisk humor =)
eandersson
2015-08-08
Vilken stjärnkavalkad! Det är verkligen precis som de säger, soppan blir då inte bättre ju mer kockar man använder. Väldigt besviken, det blev lite för mycket av allt. Michael Ceras "karaktär" var relativt underhållande emellanåt.