Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Things We Lost in the Fire


En nybliven änka bjuder in sin döda mans bästa vän att bo med henne och hennes två barn. Allt eftersom han ändrar sitt liv hjälper han familjen att klara av och konfrontera sin sorg.


Originaltitel Things We Lost in the Fire
Regissör Susanne Bier
Manus Allan Loeb
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, Alison Lohman, Sarah Dubrovsky, Omar Benson Miller, John Carroll Lynch, Alexis Llewellyn, Micah Berry, Robin Weigert, Paula Newsome, Maureen Thomas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3015
Filmnummer 55090

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av
Audrey Burke (Berry) lever ett tämligen bekymmersfritt liv med sin man Brian (Duchovny) och deras två barn. En kväll rycks dock mattan undan under hennes fötter när Brian blir ihjälskjuten, då ...   Läs mer »

Kommentarer


apelsin
2021-05-09
Såg nyligen Efter brölloppet av Susanne Bier, som var en av dom bästa filmerna jag någonsin sett, sen blev det att kolla hennes 5 högst rankade filmer på filmtipset, detta var den femte högst rankade filmen och den första som var dålig. Riktigt kass var den.
andmoreagain
2018-09-21
Lite av en besvikelse och med all säkerhet är det amerikaniseringen som stjälper även om Berry och Del Toro är utmärkta. Trevligt att i några sekunder höra Captain Beefheart.
Stygga-Vargen
2016-10-29
Astråkig!
Roswall
2016-01-21
Fin a la bier! Jag tycker om den mycket!
filmfreak1
2016-01-04
Både Halle Berry och Benicio Del Toro är så jävla bra här, slutscenen träffar mig varje gång. Visst har filmen sina småproblem, men fan vad fin den är.
Valarn
2015-09-08
Svag trea. Fin, men intetsägande.
Elizadushkufan
2014-08-09
Fin berättelse på sitt sätt, men inte min typ. Ganska seg och inga överraskningar. Bra skådespel dock. Men ingen film jag kommer lägga på minnet...Synd för den hade sina förutsättningar.
snyltare
2014-06-27
Så skönt med en film där alla är godhjärtade. Feel good heter det på svenska, det blir väl "hygge" på danska. Alla scener med barnen värmer verkligen, och särskilt deras interaktion med del Toros karaktär. I love it. Både han och Halle Berry spelar mycket bra. Jag skulle lätt kunna tänka mig att se om filmen ikväll.
Ojhda
2014-01-31
Stark stark trea är det nu när jag tänker tillbaka på den!
amonamarth
2013-12-11
Riktigt tråkig och seg film. Vissa grejer är så sjukt löjliga och konstiga att jag blara blev irriterad och ville spola förbi vissa ställen. Dessutom känner jag ingenting alls med karaktärerna vilket gör att det blir platt och ointressant.
Visa äldre kommentarer »