2.3
2.3
All Things Fall Apart
Den lovande fotbollsspelaren Deon Barnes pressar sitt lag till seger i den avgörande kampen för att komma till slutspel. men vinnarfesten slutar plötsligt när Devon kollapsar i omklädningsrummet. Av sin läkare får han reda på att han har cancer och antagligen aldrig mer kommer att kunna spela.

Originaltitel | All Things Fall Apart |
Alternativ titel | Things Fall Apart |
Regissör | Mario Van Peebles |
Manus | 50 Cent, Brian A Miller |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | 50 Cent, Ray Liotta, Mario Van Peebles, Lynn Whitfield, Cedric Sanders, Mike P, Steve Eastin, Ambyr Childers, Elizabeth Rodriguez, Tracey Heggins |
En bra historia, som tyvärr hämmas av dålig regi. 50 och resten av familjen spelar övertygande, men av någon anledning är nästan alla små biroller riktigt dåliga, inklusive Ray Liotta, som faktiskt är den som gör sämst ifrån sig. Vissa scener som kunnat bli starka faller helt platt, och det är ibland obegripligt att regissören valt att använda vissa tagningar.
Någonstans i den tycker jag mig se ett korn av charm men det är svårt att se för allt är så fruktansvärt dåligt utfört.
50 Cent mumlar sig igenom en klichéfylld historia utan något eget.
Hur kan någon ens komma på tanken att finansiera Mario Van Peebles? Karln är oduglig. 50cent försöker och försöker...
Heter den inte ALL things fall apart ;D
Dålig.