Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

They Came Together


När Joel och Molly träffas, är det hat vid första ögonkastet: hans stora företag hotar att stänga ner hennes lilla godisbutik. Men otroligt nog så blir de förälskade i varandra, tills de gör slut och sedan måste hitta tillbaka till varandra.


Originaltitel They Came Together
Regissör David Wain
Manus David Wain, Michael Showalter
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Amy Poehler, Cobie Smulders, Christopher Meloni, Max Greenfield, Bill Hader, Ellie Kemper, Jason Mantzoukas, Melanie Lynskey, Ed Helms, Michael Ian Black, Michael Murphy, Kenan Thompson, Jack McBrayer, Ken Marino, Noureen DeWulf, Teyonah Parris
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 269
Filmnummer 109066

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


espresso.life
2022-09-23
För mycket meta av meta :-/
Trangor
2019-04-10
Mycket välgjord parodi av romantiska komedier. Manus och skådespelarinsatser på topp.
supermancover
2017-01-12
BLIR PROVOCERAD ÖVER HUR DÅLIGA FILMER DET FINNS.
ulpe01
2015-12-19
Hade väl lite för höga förväntningar med tanke på skådisarna, så det blev lite av en besvikelse. Kan för mitt liv inte minnas hur det slutade, så förmodligen kommer jag att se om sörjan när den rullar förbi på tv:n.
Edithea
2015-10-26
Alltså jag är en sucker för hela gänget bakom Wet Hot så den här rullen gick helt klart hem. Christopher Meloni <3
kontorshunden
2015-08-03
Lider lite av desto flera kockar, desto sämre soppa-syndromet. De har fått med sig flera romcom-kändisar men allt är så over the top hela tiden att det bara slår över och blir fel. Smålog ett par gånger, men skrattade desto mer sällan. Förväntade mig lite mer av denna.
Kajanus
2015-07-13
Bara för att man sitter på ett par roliga (och ett par handfulla stulna) skämt så betyder det inte att en film bör göras. Här saknas allt vad narrativ är och står för. Skämten dras ut i förbannelse och slakten av hur många härliga skådespelare som helst är total. Fy för den lede. Uselt!
ryderup
2015-06-29
Verkligen inte bra.
HippiePatrik
2015-03-18
ÄLSKAR alla kända tv skådisar som droppar in! Men det var väl det bästa!
AlbinWesley
2015-02-26
Det kryllar av folk som jag glatt skrattar åt när jag ser dem, roliga skådespelare. En romkomparodi borde väl kunna vara ett väl anpassat sammanhang för dem, tycker jag. Men nä, fy fan. Visst log jag, kanske rent av fnissade jag till ett par gånger. Men istället för att massa bra inblandade människor höjer en bara sebar film, till att bli sevärd, sänker de här en sebar film, till att göra mig arg. Tvi. För det gav falska förhoppningar.
Visa äldre kommentarer »