Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

The Wrestler


Den amerikanske showbrottaren Randy "The Ram" Robinson var väldigt stor på 80-talet. Numera brottas han matcher i små oberoende ligor, samtidigt som han försöker få ordning på sitt trasiga liv.


Originaltitel The Wrestler
Regissör Darren Aronofsky
Manus Robert Siegel
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Mark Margolis, Todd Barry, Wass Stevens, Judah Friedlander, Ernest Miller, Ajay Naidu, John D'Leo, Gregg Bello
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11177
Filmnummer 64457

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Den avdankade brottaren Randy \"The Ram\" Robinson har sett bättre dagar. Han är inte ung längre och alla preparat han stoppar i sig börjar bryta ned honom. Under en match får han en hjärtinfark...   Läs mer »

Skapad 2019-11-16 av DanielMott
I The Wrestler gör en sönderopererad Mickey Rourke sitt livs roll som wrestlarföredettingen Randy 'The Ram' Robinson. Efter en storhetstid på åttiotalet är han nu gammal och grånande och bor i...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av Smugglarn
En film som har höjts till skyarna och hypats oerhört är Darren Aronofskis The Wrestler. Mickey Rourke har figurerat flitigt i amerikansk media och lovorden har haglat över denne skådespelare som...   Läs mer »

Kommentarer


bojaka
2021-10-01
Jag ville att den skulle vara bra, det var den inte. Inte särskilt i alla fall
sawa
2019-05-30
Bra skådisar men ointressant med en massa klyschor.

2017-04-27
Fremdeles bra men stopper nå på +4.
RustyFilm
2016-12-11
Den show form jag ogillar mest är nog Amerikansk Wrestling. Men av oförklarlig anledning så valde jag ändå att se filmen och det är ju så att filmen bjuder mer än Wreslings tramset. I botten är det här ett socialt drama men med en alldeles för förutsägbar historia för att bli bra dessutom är fotoarbetet tråkigt utfört. Filmen är helt enkelt överskattad. Trots de negativa raderna ovan måste jag lägga till att filmen är klart sevärd o (är väl på dåligt humör).
Stygga-Vargen
2016-10-28
Skådespelarna gör ju bra ifrån sig men filmen är så där.
fattare
2016-10-28
Lite tung story där kvinnorna inte framställs i alltför bra dager. Mannen vill brottas men kvinnorna vill inte delta så det blir konflikt på konflikt. Mer drama än action.
Rehn108
2016-03-05
Jag tyckte verkligen om den här filmen. Den handhållna kameran skapade en dokumentär känsla och filmens teman var fascinerande att följa. En väldigt värdig wrestling-skildring därtill.
Starkbröl
2015-06-27
Tämligen förutsägbar socialporr men väldigt väl genomfört och skådespelat. Hyggligt trovärdigt. En fyra räcker det absolut till men någon toppfilm är det definitivt inte så "något överskattad" är en bra sammanfattning.
DanjelFalck
2015-03-07
Fint skådespeleri, men filmen är lika opersonlig och trist regisserad som resten av Aronofskys filmer.
Krille80
2015-01-03
För mig personligen så var detta ingen fantastisk film och inte heller särskilt originell sett till karaktärer och händelser. Filmen har dock ett foto och regi som skapar en gripande och intensiv realism och kraft som gör det utan tvekan till en bra film. Produktionen har ju också turen att vara utrustad med en Mickey Rourke som vaknat på rätt sida genom hela inspelningen.
Visa äldre kommentarer »