Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The World's End


Fem vänner återförenas i ett försök att toppa en episk fylla de hade för 20 år sedan, bara för att ofrivilligt bli mänsklighetens sista hopp för överlevnad.


Originaltitel The World's End
Regissör Edgar Wright
Manus Edgar Wright, Simon Pegg
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine, Martin Freeman, Eddie Marsan, Rosamund Pike, David Bradley (II), Darren Boyd, Michael Smiley, Pierce Brosnan, Sophie Evans (VI), Samantha White, Rose Reynolds, Steve Oram, Thomas Law, Bill Nighy (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2255
Filmnummer 104948

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av AugustDellert
Fem vänner återförenas för att överträffa deras nu 20 år gamla episka pubrunda. Men oväntat nog så blir de plötsligt mänsklighetens enda hopp för överlevnad. The World's End är den tre...   Läs mer »

Kommentarer


RichardEk
2021-07-27
En film som börjar som någon slags socialrealistisk komedi och sedan flippar ut allt mer. Jag tycker i och för sig att början är roligare än slutet, men sitter ändå hänförd framför skärmen och undrar vad som ska hända härnäst. Det är väl ett ganska bra betyg förmodar jag. Ifall det finns någon samhällskritik där går den säkert att vaska ut, men jag skulle snarare misstänka att den är gjord i någon slags allmän brittisk anarkivurm som i sig, liksom punken, alltid var förhållandevis tillrättalagd. Men skrattade gjorde jag.
HencePence
2021-05-23
Simon Pegg i storform, och stolligheter i brittisk pubmiljö. What's not to like?
dudson
2019-10-10
Jädrigt skruvad skön komedi där engelsmännen åter levererar en kult rulle! Älskar verkligen sånna hära party/kröka filmer%) Har dock lite smått problem med alien temat, samt att man får obehagliga NWO vibbar mot slutet/ Nåväl härligt dom slängt in cred till cool rullen The Wild Angels åxå. Sen givet att det hela bärs upp av geniet Simon Pegg gör det hela än mer bättre!
Supernaut
2019-08-24
Helt klart en av Edgar Wright's svagaste filmer. Inte sevärd.
Supernaut
2019-08-24
Helt klart en av Edgar Wright's svagaste filmer. Inte sevärd.
Christofer
2019-06-28
Totalt urflippat men inte på ett sätt som funkar för mig, men vid slutet tog det sig och blev lite fyndigt faktiskt. Måste erkänna att effekterna stundtals var långt över förväntan också.
Qhorinhalfhand
2019-06-07
Inte alls i klass med Hot Fuzz och Shaun of the dead, stor besvikelse. Köper inte huvudpersonen för fem öre och skådespelarinsatserna var absolut inte klockrena.
Fargo
2019-05-11
Asbra!
Krilledood
2019-04-21
Helt klart underhållande och unik, men den klart svagaste delen i cornettotrilogin.
Trangor
2019-04-15
Såg färdigt den här bara för att jag verkligen gillade de två första filmerna. Egentligen inte värd att ses och rekommenderar alla andra att nöja sig med Hot Fuzz och Shaun of the Dead.
Visa äldre kommentarer »