The Women
Berättelsen om några välbärgade kvinnor från New York, baserad på Clare Boothe Luces pjäs och filmen från 1939. Mary får reda på att hennes man har en affär med en annan kvinna.
Originaltitel | The Women |
Regissör | Diane English |
Manus | Diane English |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Meg Ryan, Annette Bening, Debra Messing, Jada Pinkett Smith, Eva Mendes, India Ennenga, Bette Midler, Candice Bergen, Cloris Leachman, Carrie Fisher, Debi Mazar, Natasha Alam, Jill Flint, Ana Gasteyer, Joanna Gleason, Tilly Scott Pedersen, Lynn Whitfield |
Vad i helvete är det här för konservativt bajs? Valet att enbart ha med kvinnor i bild kändes intressant men det här är bland det mest sexistiska skit jag sett på år och dar!
Har väl någon stund här och där som underhåller. Bara kvinnor, rakt igenom, och det är väl inget fel med det, men eftersom det vilar en manlig skugga över hela filmen blir det lite konstigt. Vet inte om jag gillar eller ogillar att man aldrig ser honom. Lite av en axelryckning kanske.
Måste säga att det var fränt att det inte var en enda karl i hela filmen
Himmel så fjantigt, att den fick en tvåa beror på att jag är på gott humör efter att ha sett "Tomorrow". Inte mycket mer än en etta skulle den annars fått.
Men vad fan, såg den på teve igår utan att komma ihåg att jag såg den 2009! men lika dålig är den fortfarande...bortslösad tid, skit också
Fruktansvärd reaktionär smörja.
Småunderhållande. En ganska bra genrefilm. Eftersom många verkar så kritiska här så får den en svag trea.
Klyschig fånig chick flick-dynga som mest liknar en horribel Sex & The City-kopia. Hoppas att orginalet har ett större värde annars förstår jag inte varför en sån här bajskorv förtjänar ny luft under vingarna. Fast vad vet jag? det kanske är så här att vara kvinna? :-#
Cloris Leachman är skön och Eva Mendes är snygg och det var hela min behållning av filmen. Jag passade på att lägga originalet i vill se korgen! Svag tvåa.
Orkade inte lämna soffan och plågade mig således igenom denna vidrighet. Jag har inte sett "originalet" men gissar att filmens budskap gick hem bättre då än nu... Både handling och karaktärer är förutsägbara megaklyschor med noll trovärdighet. Ingen humor och självdistans, bara en äcklig syn på kvinnor, män och förhållanden. Jag känner mig lite smutsig efter att ha sett den :(