Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Woman in Black


Den unga juristen Arthur Kips lämnar sin son i London för att reda upp den nyligen avlidna Alice Drablows affärer. Han upptäcker att en rad oförklarliga olyckshändelser har fått föräldrarna i byn att hålla sina barn inomhus, som om de ville skydda dem mot en osynlig fiende.


Originaltitel The Woman in Black
Regissör James Watkins
Manus Jane Goldman
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer, Liz White, Roger Allam, Tim McMullan, Jessica Raine, Shaun Dooley, Mary Stockley, David Burke, Sophie Stuckey, Misha Handley, Aoife Doherty, Victor McGuire, Alisa Chazanova, Alexia Osborne, Sidney Johnston
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2575
Filmnummer 88936

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av ledsenpirat
The Woman in Black, som producerats av återuppväckta bolaget Hammer Films, bygger på Susan Hills roman med samma namn från 1983 som länge gått som teaterpjäs i West End, filmatiserats som TV-f...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av
Advokaten Arthur Kips (Daniel Radcliffe) får i uppdrag att reda upp en dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de ...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-07-10
Överskattat skräp egentligen, enda som var bra med denna film var att den var snyggt gjord, snygga miljöer och bra kamera arbete och snyggt foto, utöver det så är det riktigt dåligt, det är inte skrämmande eller läskigt eller ens lite spännande, oerhört fånigt manus som man mest bara himlar ögonen åt och jag är glad att jag såg denna film gratis och inte gick och slängde bort massa pengar på bio när det begav sig, regissören gör här en medioker clichefylld skräckis med billiga "jump scares" eller åtminstone försök till det och sedan lånar massor från typ alla andra spökfilmer...alltså inget eget här och då gjorde även samma regissör den mycket bättre och mer spännande Eden Lake, skådisarna då, ja dom är okej, alltid gillat Ciarán Hinds som har en mindre roll som alltid är bra och får väl ändå säga att "harry potter himself" gör en skaplig roll, men klart snygg film att titta på, så för det så ger jag denna en mycket svag 2:a i betyg, för övrigt, framförallt manuset så blir det en 1:a, så denna rekommenderar jag verkligen inte, finns bättre rysare där ute istället för sånt här fånigt barntillåtet skräp, man måste verkligen vara lättskrämd om man blir skrämd av denna, miljöerna är läskigare än själva spöket och det säger väl en del?
Rai
2018-01-02
Överskattad till MAX! vad var poängen med filmen?
Barneyk
2017-09-30
Otroligt snygg miljö och stämningen är mycket bra. Klassiskt upplägg med suspekta bybor men jag tycker inte riktigt dom kommer helt till sin rätt. Finns outnyttjad potential där. Skräckmomenten funkar för det oftast bra men ibland blir det lite mycket av samma. Radcliffe är bra och jag gillar halva slutet, andra halvan gillar jag inte lika mycket. Stabil och rysligt trevlig trea.
GinNTonic
2016-10-16
Extremt oengagerande och trist. Ingen stämning, bara en massa jumpscares byggda på höga plötsliga ljud. Daniel Radcliffe känns på tok för ung för rollen också.
Jamesa
2016-04-23
Faktiskt ganska bra,tills slutet. Bra miljöer och känsla.
Murvel48
2016-02-29
Stabil rysare men det fåniga slutet drog ner betyget till en trea. Det förstörde retroaktivt.
heldi
2016-02-29
Håller med AlbinWesley; hade inte kunnat sagt det bättre.
AsianDawn
2015-10-27
Enkel historia, men fina miljöer och bra stämning.
Nathalena
2015-08-26
Första gången jag såg den så gillade jag den inte så mycket, tråkig och seg. Nu, efter några år så behövde jag ge den högre betyg då jag tyckte den var riktigt bra denna gång!
Mortiis
2015-06-15
Snygg Hammer-produktion och rätt okej stämning men rent filmiskt är det inte helt klockrent: jumpscares överanvänds, Radcliffe är ganska stel och alldeles för mycket filmtid ägnas åt att han smyger runt i ett hus och blir skrämd.
Visa äldre kommentarer »