3.5
3.5
The Wolfpack
Filmen följer bröderna Angulo som lever isolerade i en lägenhet på Manhattan där deras enda kontakt med omvärlden är genom filmer och TV. Bröderna återskapar sina favoritfilmer med hjälp av hemgjord rekvisita och kostym. Deras trygga värld skakas om när en av bröderna lämnar lägenheten och deras liv förändras för alltid.
Originaltitel | The Wolfpack |
Regissör | Crystal Moselle |
Genre | Dokumentär, 2010-tal |
En sjuk historia. Det är också helt sjukt hur dokumentärfilmaren har fått access till deras hem. Tycker mig dock kunna ana att många scener där killarna rör sig i offentligheten är inspelade ganska långt efter att de började lämna lägenheten.
Brödernas livsöde är i grunden intressant men dokumentären lyckas inte förmedla det på ett intressant sätt.
Otroligt gripande och vacker på ett mycket tragiskt sätt. Den här grep verkligen tag i mig. Jag måste få veta mer, vilka är de här människorna, är det här på riktigt, hur lever de idag?
En intressant dokumentär, men jag saknade mer struktur, det blev lite för fladdrigt och otydligt. Klart skrämmande att se vilken makt föräldrar har över sina barn.
Definitivt en märkvärdig historia, men jag saknade mer information.
Psychodad, psychodad - locked his children up 'cause the world drove him mad! And while he was at it, he beat his wife and became an alcoholic.
Det här har jag hört om många gånger och det kanske höjt mina förväntningar, visst är livsödena intressanta men det kanske kunde gjorts på ett annat sätt .
Quite a story.
Wow vad intressant!
Intressant dokumentär. Tyvärr hade man velat veta mer eftersom historien är fascinerande. Utförandet kunde ha varit bättre och mer djupgående. Synd.