Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Dorothy and the Witches of Oz


Dorothy Gale upptäcker att hennes bästsäljande böcker bygger på hennes förträngda barndomsminnen och nu är hon i fara, när hon ställs inför samma prövande utmaning i landet Oz.


Originaltitel Dorothy and the Witches of Oz
Alternativ titel The Witches of Oz
Regissör Leigh Scott
Manus Leigh Scott
Genre Fantasy, Familjefilm, Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Paulie Rojas, Mia Sara, Sean Astin, Jeffrey Combs, Lance Henriksen, Sasha Jackson, Ethan Embry, Billy Boyd, Eliza Swenson, Christopher Lloyd, Noel Thurman, Ari Zagaris, Elizabeth Masucci
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 88366

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


smillans
2012-12-28
Jag tyckte inte denna va så dålig som alla skriver här. Jag tyckte den hade sin charm emellanåt
jonbo
2012-02-01
En snubbe är sminkad blankpolerad i hela fejset, huvudrollen är en enda pinnsmal plastpinne, och historien är ett övergrepp på en klassiker. Lance Henriksen dyker upp och ger viss tyngd, men det hjälper ju inte. Detta är horribelt.
Modrus
2012-01-15
Ja detta var riktigt hemskt att se på, en slaggs billig B-rulle skulle man nog kunna kalla det. Det var så många saker jag irriterade mig på att jag till slut stängde av. När man ändå gör en film, och lägger ner så mycket pengar, varför sätter man sig inte ner och tänker till lite extra så att det inte bara blir skit av det i slutänden fattar inte jag. Jag kan bara inte rekommendera denna usla, ogenomtänkta rulle. Men vill du se en fantasy/äventyrs film/mini serie, som också är riktigt bra gjord, men som för vissa kan uppfattas som riktigt lång (417 min), så se "The 10th Kingdom", den är otroligt bra gjord, och med helt underbara skådespelare.
wiilska
2011-11-16
Det finns dåliga filmer, och sen så finns det det bottenlösa slammet.. Ehh, det här dessvärre bottenlöst slam. Så otroligt billigt gjord (på det dåliga sättet), och skådespelarna är helt usla.
Angeliana
2011-10-01
Oj hjälp vilka hemskheter. Dömde ut filmen efter effekterna två minuter in, och inte blev det bättre. Fullkomligt avskydde hon som spelade Dorothy, hon var så sliskigt falskt sockersöt hela tiden. Hemsk film, som en parodiblandning av 10th Kingdom Enchanted. Allt, precis allt, var dåligt med denna rulle. Eftersom "Trollkarlen från Oz" fortfarande är en av mina favoritfilmer hade jag ganska höga förväntningar, men det ångrar jag.
Dumass
2011-09-07
Det ser inte ut att ha gått bra för Lord of the Rings ensembeln :/
Jobas33
2011-08-20
tradig

2011-06-05
Trams. En och annan skön skådis, men det hjälper ju inte.