2.4

The Wind

En amerikansk författarinna åker till en liten grekisk by för att kunna skriva i lugn och ro, men blir terroriserad av en mördare.

Originaltitel The Wind
Alternativ titel Edge of Terror
Regissör Nico Mastorakis
Manus Fred C Perry, Nico Mastorakis
Genre 80-tal, Thriller
Skådespelare Meg Foster, Wings Hauser, Steve Railsback, David McCallum, Robert Morley, Mihalis Giannatos, Summer Thomas, John Michaels, Tracy Young, Dina Giannakou

2020-07-18
När jag ser Mastorakis tänker jag direkt på den jäkla Island of death. The Wind var ändå en okej liten skräckthriller. Miljöerna är fina och visst finns det lite spänning bland alla ologiska beslut.
Grillo
2016-10-27
Omslaget är bättre än filmen. Fina miljöer och hyfsad spänning med musik som funkade ibland och var sjukt daterad ibland. Ungefär halvvägs in trodde jag att de skulle gå i en mer psykologisk riktning men så blev det tyvärr inte. Riktigt dumt slut tyvärr. Stark tvåa.
Xtro
2015-09-04
Vill ge den tre för schysst foto och snygga miljöer men att döma av hur många gånger huvudkaraktären gav skurken en skråma för att sedan överge vapnet var hon en guldfisk som glömde var tredje sekund att en mördare var i farten.
CinemaniaC
2004-09-01
Kultfakta: En av de allra första filmerna Hans Zimmer tonsatte.
NoWireHangers
2004-06-29