The Wild Hunt

Ett medeltida lajv förvandlas till en tragedi i Shakespearanda när en utomstående dyker upp för att vinna tillbaka sin flickvän.

Originaltitel The Wild Hunt
Regissör Alexandre Franchi
Manus Alexandre Franchi, Mark Antony Krupa
Genre 2000-tal, Drama, Thriller
Skådespelare Kyle Gatehouse, Trevor Hayes, Kaniehtiio Horn, Mark Antony Krupa, Ricky Mabe, Spiro Malandrakis, Kent McQuaid, Holly O'Brien, Terry Simpson, Claudia Jurt, Nicholas Simard, Martin Stone

100tonvalspäck
2011-12-09
För det första skönt att de lyckats göra en såpass seriös lajvfilm utan någon som helst humor. För det andra både en spännande och oförutsägbar thriller. Lite seg och oengagerande i början men det tar sig.
Inertian
2010-09-24
Jag håller inte med... Har aldrig sysslat med "lajv", men tyckte filmen var bra! Kanske lite förutsägbar, bara, men bra.
Taliah
2010-09-22
Kunde vart bra men blev bara en besvikelse.
franq
2010-09-17
Om man lajvat och har lite självdistans kan den här ge något just för settingen, men annars är den rätt värdelös på nästan alla sätt. Klart plus iofs för att det tycks vara en debut och att den låga budgeten inte verkar ha sänkt kvaliten, för hantverksmässigt så håller den. Men ett sugmanus med en av manusförfattarna på en av de mer framträdande rollerna banar för ren och skär "Raagnaaarokk".