Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Waterboy


Bobby är det amerikanska fotbollslaget Mud Dogs mobbing-offer. En dag råkar Bobby tackla omkull lagets största spelare, och blir plötsligt lagets stjärna!


Originaltitel The Waterboy
Regissör Frank Coraci
Manus Tim Herlihy, Adam Sandler
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Adam Sandler, Rob Schneider, Kathy Bates, Jerry Reed, Henry Winkler, Fairuza Balk, Allen Covert, Clint Howard, Blake Clark, Peter Dante, Jonathan Loughran, Lawrence Gilliard Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12868
Filmnummer 4000

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2016-08-12
Stygga Vargen nedan har redan sagt precis det jag tänkte säga...
Stygga-Vargen
2016-08-06
Jag gillar Adam Sandler, till och med i hans sämre filmer. Men den här filmen tycker jag bara är avskyvärd! Den är bara larvig!
wasteoftime
2016-04-08
Den här var, när jag var mindre en av mina absoluta favoritfilmer, varför kan jag inte direkt förklara. Men den har något speciellt. Jag kan inte påstå att det är en särdeles bra film, men den är ändå nära att tippa över på en trea, på gamla meriter. Jag tycker fortfarande om att se den, och soundtracket är underbart. Jag minns den som klart mycket längre än vad den faktiskt är. Den kommer att få nöja sig med en tvåa, men trean är inte så långt borta som den kanske rent objektivt borde vara. Men vem orkar vara objektiv hela tiden? Gillar man inte Sandler i den här är det stor sannolikhet att man inte kommer att gilla honom i någon film, och jag tycker ändå att han har sin charm - även om man får se allt mindre av den nu för tiden.
purskatuja
2016-02-24
Usch.
Albion
2015-08-12
Utomordentligt fånigt. Det kändes som en befrielse när det väl blev dags för lite matchscener och det säger väl allt. Betyget är mycket nära ettan men stannar på en svag 2;a så länge, dvs 2-
Krille80
2014-10-24
I motsats till många andra gillade jag denna film när jag första gången när jag såg den för 9 år sedan. Idag har jag mindre tolerans för larvigheterna men samtidigt tycker jag mer om dåtidens Adam Sandler än dagens.
Darn
2014-08-13
Har inte några problem med larvigheterna. Allt är bara lite för lättviktigt. Den skulle bara kunna vara lite roligare, helt enkelt. Det är bara det.
Fermis
2014-05-25
adam sandler YOU SUCK
Brouhaha
2014-05-19
Sandler har väl haft sina ljusa stunder, men det här var inte en utav dem. Finns några få roliga sekvenser, annars är den enda behållningen Kathy Bates medverkan.
Tatty
2014-02-10
Härlig, tokig och rolig film. Adam är bra i rollen.
Visa äldre kommentarer »