2.3
2.3
The Waterboy
Bobby är det amerikanska fotbollslaget Mud Dogs mobbing-offer. En dag råkar Bobby tackla omkull lagets största spelare, och blir plötsligt lagets stjärna!

Originaltitel | The Waterboy |
Regissör | Frank Coraci |
Manus | Tim Herlihy, Adam Sandler |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, Rob Schneider, Kathy Bates, Jerry Reed, Henry Winkler, Fairuza Balk, Allen Covert, Clint Howard, Blake Clark, Peter Dante, Jonathan Loughran, Lawrence Gilliard Jr |
Stygga Vargen nedan har redan sagt precis det jag tänkte säga...
Jag gillar Adam Sandler, till och med i hans sämre filmer. Men den här filmen tycker jag bara är avskyvärd! Den är bara larvig!
Den här var, när jag var mindre en av mina absoluta favoritfilmer, varför kan jag inte direkt förklara. Men den har något speciellt. Jag kan inte påstå att det är en särdeles bra film, men den är ändå nära att tippa över på en trea, på gamla meriter. Jag tycker fortfarande om att se den, och soundtracket är underbart. Jag minns den som klart mycket längre än vad den faktiskt är. Den kommer att få nöja sig med en tvåa, men trean är inte så långt borta som den kanske rent objektivt borde vara. Men vem orkar vara objektiv hela tiden? Gillar man inte Sandler i den här är det stor sannolikhet att man inte kommer att gilla honom i någon film, och jag tycker ändå att han har sin charm - även om man får se allt mindre av den nu för tiden.
Usch.
Utomordentligt fånigt. Det kändes som en befrielse när det väl blev dags för lite matchscener och det säger väl allt. Betyget är mycket nära ettan men stannar på en svag 2;a så länge, dvs 2-
I motsats till många andra gillade jag denna film när jag första gången när jag såg den för 9 år sedan. Idag har jag mindre tolerans för larvigheterna men samtidigt tycker jag mer om dåtidens Adam Sandler än dagens.
Har inte några problem med larvigheterna. Allt är bara lite för lättviktigt. Den skulle bara kunna vara lite roligare, helt enkelt. Det är bara det.
adam sandler YOU SUCK
Sandler har väl haft sina ljusa stunder, men det här var inte en utav dem. Finns några få roliga sekvenser, annars är den enda behållningen Kathy Bates medverkan.
Härlig, tokig och rolig film. Adam är bra i rollen.