Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Wall


En amerikansk skarpskytt fastnar i ett dödläge med en irakisk krypskytt med bara en cementmur emellan dem.


Originaltitel The Wall
Regissör Doug Liman
Manus Dwain Worrell
Genre Drama, Thriller, Krig, 2010-tal
Skådespelare Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Laith Nakli (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 74
Filmnummer 124487

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2020-11-22
En Xtremt mossig seen-this-before-genre! Men visst diggar man slappa i soffan en Söndags-F-Middag så funkar detta Pro Amerikanska dravlett redigt fint/ Fuck.Fuck.Fuck.Fuck....
deftune
2020-02-09
Bryter ett finger. Skjuter mot ett mål på 1500m avstånd med samma finger.
Bumbi78
2019-02-26
Ett extremt uttjatat tema och förväntningarna var låga. Men lite psykologisk krigsföring i Irak en tisdagskväll funkade ovanligt bra. Irriterade mig dock lite på huvudpersonen och hans konstanta fuck fuck fuck.
Xeno
2019-01-19
Alldeles för lång och ändå bara 90 minuter....
Andreas_
2018-02-23
För att vara en film av Doug Liman så jag riktigt besviken, har nog aldrig sett något så här dåligt av honom tidigare, visst fungerar detta att se i brist på annat men det är så orealistiskt så att man blir skitnödig...aldrig att två specialtränade snipers i Amerikanska armén skulle agera som dom gör i filmen...visst är det en film men det blir ändå fånigt när det blir så orealistiskt och visst är Aaron Taylor-Johnson en bra skådis men jag tycker inte att han gör någon speciell roll här och varför ha en britt som Amerikansk soldat? sen har vi ju då John Cena som suger hårt som skådis, även om han inte har mycket att göra bort sig med här så känns han helt onödig, hade kunnat ha en riktig skådis istället, handlingen är som sagt väldigt orealistisk och framförallt deras ageranden, vilket gör filmen dålig och fånig...det finns så mycket bättre filmer där ute än detta fiasko, den är visserligen kort och har man inget bättre för sig så, men i övrigt så är det ett stort tidsslöseri skulle jag vilja säga och det har endast med å göra att det är så orealistiskt, nä jag är riktigt besviken på Liman men man kanske hade kunnat gissa sig till detta när man har med John Cena i en huvudroll...betyget blir en mycket svag 2:a
kervisch
2017-08-19
Funkar att se
Djason
2017-08-06
Spännande och även om slutet är rätt väntat så förstör det inte så mycket. John Cenas roll skulle vem som helst kunnat ha spelat.
PeterTheW
2017-08-06
Känns på nåt vis rätt menlös, även om det är kul att de är i underläge. Och slutet är väl lite ballt.
Julius
2017-08-01
Spännande men aningen seg, men när slutet kom ville man se mer. Uppfriskande med amerikanare i underläge, både fysiskt och psykiskt.