2.5

The Walker

Den rike senatorsonen Carter Paige spenderar sin tid med att vara uttråkade rikemansfruars bästa vän och agerar allt från spelkamrat till middagseskort. Med sitt oklanderliga yttre och korrekta sätt är det knappt någon som kommit honom nära ? tills han plötsligt blir indragen i en mordhistoria och folk börjar undra vem han egentligen är.

Originaltitel The Walker
Regissör Paul Schrader
Manus Paul Schrader
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Woody Harrelson, Kristin Scott Thomas, Lauren Bacall, Ned Beatty, Moritz Bleibtreu, Mary Beth Hurt, Lily Tomlin, Willem Dafoe, William Hope, Geff Francis, Steven Hartley, Garrick Hagon, Michael J Reynolds, Allen Lidkey, Stewart Alexander

Tonti
2021-11-01
Den svagaste inlagan i Schraders inofficiella serie om liknande ensamma män, men likväl finns det en del bra inslag. Den förmår inte krypa under skinnet bara.
KyLLo
2019-02-24
En händelsefattig och ointressant film. Och varför försöker Woody Harrelson prata som Gudfadern hela tiden? Soundtracket var det enda som gav sköna vibbar. 1+
emilstjernholm
2016-04-16
Önskar att jag hade varit mer engagerad men detta var en riktigt sövande film.

2012-04-09
Intetsägande.
MaraJade
2010-08-24
Överraskande trevlig film faktiskt även om upplösningen var en aning tamt. Woody Harrelson och Lauren Bacall var bra, men Kristin Scott Thomas kändes en aning fel för rollen.

2010-06-21
Påtagligt trist film!
JaxJulle
2009-11-10
Skittråkig.
answai
2009-09-09
Gäsp. Och jäklar vad Harrelson spelar över.
anemona74
2009-08-27
Woodys röst är oerhört irriterande under hela filmen, sorgligt nog förstör den mycket. Men den är även något seg tyvärr, ingen film för mig
agyness
2009-08-07
Se den för Kristin Scott Thomas, Woody Harrelson eller överklassens snygga kostymer. Platt manus och trååååkig