Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Good Neighbor


Två skolelever försöker lura en granne att tro att hans hus är hemsökt, samtidigt som de övervakar det hela.


Originaltitel The Good Neighbor
Regissör Kasra Farahani
Manus Mark Bianculli, Jeff Richard
Genre 2010-tal, Thriller
Skådespelare Logan Miller (I), Keir Gilchrist, James Caan, Laura Innes, Edwin Hodge, Bailey Noble, Lili Reinhart, Anne Dudek, Mindy Sterling, Tamlyn Tomita, William Charles Mitchell, Dean Cameron, Nik Dodani, Luke Spencer Roberts, Ted King
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 84
Filmnummer 121109

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2019-10-22
Helkass! Lyckas nästan få Gus Van Sants filmer att framstå som seriösa!
Hanness
2019-04-05
Håller inte
converse
2018-08-15
Ganska standard.
Gordyal
2018-01-07
Det känns mest som att hela filmen går ut på att demontera en bra idé tills det bara blir en gäspning kvar. Visst har den sina stunder, men de flesta av dessa är relativt tidigt i filmen. (5+/15)
Bumbi78
2017-11-26
Oväntat bra thriller som aldrig tappar greppet eller ballar ur. Lite tveksam till en början då klyshorna kom på rad, men den blev mycket bättre. Kul att se en åldrad Caan i en vettig roll som han dessutom gör mycket bra.
Andreas_
2017-07-30
Väldigt bra thriller faktiskt, hade inga större förhoppningar men jag blev glatt överraskad att den var annorlunda med en lite intressant twist på slutet som jag aldrig såg komma. Bra skådisar, enda riktigt stora namnet är ju James Caan som här gör sitt livs roll men även dom andra mindre kända skådespelarna gör det riktigt bra, inlevelserikt och spännande filmen igenom. rekommenderas. Betyget blir inte det högsta men klart över medel med en svag 4:a
Engravadlax
2017-03-27
Caan och resten är bra, skapligt uppbyggd handling, bortsett från att jag ogillar inslagen från rättegången medan huvudhandlingen fortgår, Ethan som verkar ha motstridiga motivationer till 'experimentet' (å ena sidan uppmärksamhet, å andra sidan hämnd), och den grundläggande idén funkar inte riktigt för mig. Jag hade faktiskt funnit det bra mer intressant att följa handlingen från Harold Graineys perspektiv, det hade kunnat bli grym tragisk pseudoskräck med en twist.