Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Uninvited


Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus på grund av mammans död. Hemma återförenas hon med sin älskade syster, men möts också av en distanstagande pappa samt hans nya fru som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever. Nyinspelning av den sydkoreanska thrillern "Janghwa, Hongryeon".


Originaltitel The Uninvited
Regissör Charles Guard, Thomas Guard
Manus Craig Rosenberg, Doug Miro, Carlo Bernard
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Elizabeth Banks, Emily Browning, Arielle Kebbel, David Strathairn, Maya Massar, Dean Paul Gibson, Jesse Moss, Kevin McNulty
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1765
Filmnummer 56096

Recensioner

Skapad 2019-11-18 av Andy_B
Jag råkade se om ”Janghwa Hongryeon” (A Tale of Two Sisters) ganska nyligen så det kändes väl inte jättespännande att se om denna ganska sena USA-remake som dyker upp nu 6 år efter originalet...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
År 2003 släpptes filmen A Tale of Two Sisters som jag fortfarande inte har sett trots att jag velat se den ganska länge nu. Däremot har jag sett The Uninvited från 2009 som är en remake av A Tal...   Läs mer »

Skapad 2019-10-24 av Lenkan
Anna har en lång tid vårdats på mentalsjukhus, anledningen är att hon bevittnade sin mors död och sedan försökte ta sitt eget liv. När hon äntligen får komma hem så har hennes pappa inlett ...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2014-05-01
En tjej får flytta hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus... men står allt rätt till? Överraskande thriller som håller intresset och spänningen uppe med en del oväntade vändningar... skådespelarna är helt ok och finns inte mycket annat att klaga på heller...
Tatty
2014-01-17
Spännande och pirrig film då man blir lite nervig av att se filmen. Inte dålig men bra iaf.
Hoagie
2013-12-21
Ingen aning varför folk ger detta bottennapp bra betyg. En story som bara försöker förvilla tittarna och ett slut lika intressant som: "...det var bara en dröm"
yrkeschaufföre
2013-11-17
Jag gick in i den här med förutsättningen att det skulle vara en dålig skräckis med Elizabeth Banks i en av huvudrollerna men jag blev riktigt förvånad, det kändes både spännande och "nytt" så en ganska stark trea är den värd.
Astrojacob
2013-10-28
Ovanligt fräsch och naturlig thriller utan överdrivna effekter. Sista kvarten imponerande bra, men för mig tog det för lång tid att "vänta", så den stannar på en stark sevärd Trea. Skall bli intressant att följa bröderna Guard som är nya i branschen.
silvertrain
2013-08-10
Väldigt bra och igenomtänkt psykologsik rysare! Den är bättre än originalet "A talet of two sisters" (som också är bra). Otäck och oförutsägbar med bra vändningar. Solklar fyra!
silvertrain
2013-08-10
Förlåt jag menar såklart A tales of two sisters! Min dator råkade slå in fel ord. Ber om ursäkt rör det!
silvertrain
2013-08-10
Väldigt bra och igenomtänkt psykologsik rysare! Den är bättre än originalet "A talet lg two rasisters" (som också är bra). Otäck och oförutsägbar med bra vändningar. Solklar fyra!
badpanda1606
2013-06-01
Blev riktigt förvånad över hur bra denna faktiskt var. Kändes ruggig rakt igenom!
Dobegirl
2012-09-15
Läskig, spännande och mkt bra slut.......
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »