Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Uninvited


Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus på grund av mammans död. Hemma återförenas hon med sin älskade syster, men möts också av en distanstagande pappa samt hans nya fru som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever. Nyinspelning av den sydkoreanska thrillern "Janghwa, Hongryeon".


Originaltitel The Uninvited
Regissör Charles Guard, Thomas Guard
Manus Craig Rosenberg, Doug Miro, Carlo Bernard
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Elizabeth Banks, Emily Browning, Arielle Kebbel, David Strathairn, Maya Massar, Dean Paul Gibson, Jesse Moss, Kevin McNulty
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1761
Filmnummer 56096

Recensioner

Skapad 2019-11-18 av Andy_B
Jag råkade se om ”Janghwa Hongryeon” (A Tale of Two Sisters) ganska nyligen så det kändes väl inte jättespännande att se om denna ganska sena USA-remake som dyker upp nu 6 år efter originalet...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
År 2003 släpptes filmen A Tale of Two Sisters som jag fortfarande inte har sett trots att jag velat se den ganska länge nu. Däremot har jag sett The Uninvited från 2009 som är en remake av A Tal...   Läs mer »

Skapad 2019-10-24 av Lenkan
Anna har en lång tid vårdats på mentalsjukhus, anledningen är att hon bevittnade sin mors död och sedan försökte ta sitt eget liv. När hon äntligen får komma hem så har hennes pappa inlett ...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2022-04-04
2022-01-01: Ganska ointressant men helt okej att se med vänner.
flaxy
2018-03-20
Omtitt efter 10 år. Då fick den en trea, men efter en tight bedömning har vi ändrat oss till en fyra.
Stygga-Vargen
2017-09-28
Det här är bra grejer!
Barneyk
2017-09-19
Jag tycker inte skräckmomenten fungerar öht och det hela känns lite för glättigt och plastigt för att kännas äkta och få mig att känna saker. Den saknar helt finess på det stora hela men jag får lite rysningar när upplösningen kommer ändå. Inte helt oangenäm alls men inte bra nog för en trea.
Jamesa
2016-03-21
Stor del av filmen helt ok. Sen har jag lite svårt för filmer där man skjuter in nåt i slutet som ska ha hänt i början,"jo, ja just det,det här hände också och därför var det så här". Sedan blir man något lite irriterad över några frågetecken som stannar kvar,såsom t. ex slutscenen. Hmm,varför då?
purskatuja
2015-09-24
Jag blev inte imponerad av så mycket i den här filmen. De fick till några scares i början med höga ljud, men efter ett tag blev det lite gammalt. Jag har svårt för filmer som har för mycket "någonting hemskt händer, men sen visar det sig att det är inbillning"-moment och när man, som i denna film, hänger upp hela handlingen på det tycker jag att det känns lite fantasilöst.
BrutusBeefcake
2015-05-10
Helt okej, tycker dock att skådespelarna ger ett tråkigt liv till sina karaktärer och det hela känns generiskt. Originalet är några strån vassare men historien är ju trevlig som så. (5/15)
Spunks
2014-11-05
Faktiskt oförutsebar. Vilket höjer betyget enligt mig. Inte allt för dålig.
AlbinWesley
2014-08-24
Tycker slutet är ok. I övrigt sitter inte stämningen och spänningen som den ska.
filmfreak1
2014-05-03
Oförutsägbar till och med under en omtitt, sista kvarten är riktigt bra.
Visa äldre kommentarer »