Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Trip to Italy


Steve Coogan och Rob Brydon är tillbaka med en ny frodig matresa, denna gång pedagogiskt kallad The Trip to Italy. Under denna Italien-resa ska det ätas och smågnabbas likt originalet The Trip.


Originaltitel The Trip to Italy
Regissör Michael Winterbottom
Manus Michael Winterbottom
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Steve Coogan, Rob Brydon, Rosie Fellner, Claire Keelan, Marta Barrio, Timothy Leach, Ronni Ancona, Rebecca Johnson (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 426
Filmnummer 109067

Recensioner

Skapad 2019-12-04 av Albion1
Först trodde jag att detta skulle vara en film ungefär som Foodies, här med två kollegor som reser runt Italien och äter god mat och dricker gott vin och kommenterar det hela tiden. Vilken överr...   Läs mer »

Kommentarer


Dream
2023-01-05
Roligare än första, med tanke på att det även finns ett par härliga kvinnor samt även lite passande musik under bilfärden, då det är rätt trist att se 2 gubbar skoja i 108 minuter på egen hand.
Arensberg
2018-07-24
såg om den, ändå vär grej att steve ch robs positioner är ombytta i denna
paninaro
2015-09-13
Mer av samma och det är bara att tacka och ta emot, visst håller det utan att vara lika drabbande roligt som det var första gången. Mannan i lådan i Pompeji klart roligast.
Tonti
2015-06-01
Svagare än den första men funkar ganska bra ändå trots en portion gubbighet och turistig estetik.
Benisakura
2015-05-22
Stundtals underhållande men inget speciellt, svag trea.
Kautsky
2015-05-18
Jag har sett första filmen (serien) och gillade den verkligen. Kul att de flyttar ut konceptet utanför England. Jag såg filmen delvis utan text och ibland blir det väldigt svårt att hänga med i deras skämt som ibland kan vara lite väl riktade mot den brittiska publiken. Lite konstig handling i både förra filmen och denna i och med att man inte riktigt vet vad som är verklighet och fiktion. Hoppas dock på en uppföljare.
Barneyk
2015-03-02
Jag tycker nog den är bättre än första, om än väldigt lite. Men det är sådär småkul, trevligt och så. Mycket stark tvåa, men för en trea så behöver jag något mer. Men väldigt trevlig.
karlmats
2015-02-15
Skön stämning, precis som i första filmen. Dock får man ju lite känslan av att man har sett det här förut, i mångt och mycket är det ju samma film med en ny setting. Därmed inte sagt att det är ett problem egentligen, det är trots allt väldigt nice att bara hänga med på den här resan, om än på avstånd. Både Coogan och Brydon är lite smådolmiga men jag gillar dem ändå, och italienska landsbygden ser ju magnifik ut. En 3a blir det helt klart, men visst är det en sämre version vi får den här gången, kanske räcker det med två resor.
ulpe01
2015-02-15
Inte på samma nivå som The Trip, men några rejält roliga stunder gör att betyget når upp till en stabil trea.
Medlock
2015-01-29
The Trip var verkligen inget extra, men den här är sämre. Faktiskt smått outhärdlig emellanåt.
Visa äldre kommentarer »